www.car.cz
 

Vladimír Barvík po vyléčení na startu víkendové Valašské rallye
     24.3.2010 22:59 - tisková zpráva


Na startu Valašské rally nebude chybět posádka Anvel racing teamu, Vladimír Barvík.

Barvík se vrací do MMČR

Nová sezóna je již připravena na startovní čáře a ani letos nebude chybět za volantem svého soutěžního vozu Vladimír Barvík. Již na startu prvního závodu, Sheron Valašské rally, nebude chybět posádka Anvel racing teamu.

Vladimír Barvík se vrací do MMČR po loňské havárii na domácí Barumce, kde kromě techniky utrpělo i jezdcovo zdraví. Malým testem zdravotního stavu byla, na závěr loňského roku, Mikuláš rally Slušovice. I když od zranění uplynula již dlouhá doba, otázka na současný stav není stále neaktuální. Jak se tedy cítí sám jezdec a jak se zhojili dva zlomené obratle: „Zdá se, že dobrý. Je to cítit, ale nemělo by to bránit závodění.“

Tým žádné větší novinky pro letošní sezónu nechystá. Na závodní technice samozřejmě nebude chybět nový větší restriktor. Auto prošlo repasí vlastně hned po Barumce, když se oprava protáhla až téměř do konce sezóny 2009. A co se týče sedadla spolujezdce, tak tam se po Valašské rally ustálí vedle Vladimíra Pavel Gabrhelík, který se právě z aktuální Valašky musel omluvit z rodinných důvodů.

A jaký je plán účasti pro letošní sezónu? „Budeme se účastnit MMČR mimo Krumlova, což nás velmi mrzí, ale přednost tam dostane Jirka Šmíd,“ upřesnil Barvík.

Na start prvního závodu, Sheron Valašské rally, se tedy postaví Vladimír Barvík se spolujezdcem Pepou Bartončíkem a tradičním Mitsubishi Lancer EVO IX a startovním číslem 15.

Přejme tedy posádce do nové sezóny mnoho úspěchů.


Filip Červenka
www.anvel.cz 

 

PR 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Vzpomínka na CER 2008 v Maďarsku, foto Pavel Pustějovský

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose