www.car.cz
 

Pošumavský pohár v automobilovém slalomu jde do druhého ročníku
     26.3.2010 12:23 - tisková zpráva


Závody pošumavského slalomu jsou ideální možností ověřit si řidičské umění na uzavřené trati s minimální mírou rizika

Pohár v automobilovém slalomu již do druhého ročníku.

V minulých dnech bylo pořadateli z Automotoklubu Pačejov v AČR oznámeno, že i v roce 2010 bude pokračovat podpora pošumavského poháru v automobilovém slalomu společností FUCHS OIL CORPORATION (CZ), spol.r.o. Díky loňskému vysokému počtu zúčastněných jezdců z řad nejširší motoristické veřejnosti a dobrému ohlasu u diváků i u oficiálních partnerů pačejovského automotoklubu se kromě probíhajících příprav na XXXI. Fuchs Oil Rally Agropa věnují Pačejovští i organizování seriálu volných podniků v automobilovém slalomu.

Ten se ve spolupráci s Rally Fans Katovice a skupinou nadšenců okolo známého „trabantisty“ Břeti Šindeláře připravuje pod názvem „II. FUCHS OIL CUP v automobilovém slalomu 2010“. První dvě kola poháru se uskuteční v rámci dvoukola Mistrovství ČR v automobilovém slalomu ve dnech 15.-16. května na letištích u Kadova a u Příbrami. Celý seriál je opět určen především pro širokou motoristickou veřejnost. Držitelé licencí budou mít vypsanou svoji třídu, a nebudou tak bránit amatérům v bojích o vítězství.

Závody pošumavského slalomu jsou ideální možností ověřit si své řidičské umění na uzavřené trati s minimální mírou rizika poškození svého vozu nebo zdraví. Pro všechny zájemce nejen z jihozápadních Čech jsou k dispozici nově upravené internetové stránky http://www.posumavskyslalom.ic.cz/, kde je možné najít všechny potřebné informace ohledně tohoto seriálu, včetně kalendáře závodů a upřesnění míst konání jednotlivých slalomových zkoušek.

Ing. Pavel Štípek, ředitel slalomu

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Slalom Velký Ořechov 2010 objektivem Jiřího Zaňáta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose