www.car.cz
 

Drotár s Komárkem se opět představí na Horácké rally s vozy WRC !!!!!!!!
     1.4.2010 15:43 - Jirka Navrkal


Již o tomto víkendu v sobotu  3. dubna 2010,  odstartuje letošní seriál ECOSUN mistrovství ČR ve sprintrally 22. ročníkem Horácké rally Třebíč. Mezi stovkou přihlášených posádek opět nacházíme dvě dvojice, startující v barvách LIQUI MOLY – SLOVAKIA RALLY SYSTEM, Igora Drotára s Vlado Bánocim a Davida Komárka s Tomášek Rojkou

 

       Loňské premiérové účinkování obou posádek bylo velice úspěšné. Obě posádky startovaly s vozy Škoda Octavia specifikace WRC. Nebýt defektu na pneumatice před startem závěrečné rychlostní zkoušky mohl bojovat David Komárek o čtvrté místo s Tomášem Engem, nakonec však páté místo po dvouleté přestávce startu v rally, bylo pro Davida úspěšné. Igor Drotár měl problémy na čtvrté erzetě po níž se propadl až do třetí desítky celkového pořadí. Ve druhé části předvedl vynikající jízdu a propracoval se na konečnou devátou příčku.

 

        Také letos budou obě posádky startovat s vozy specifikace WRC ve skupině S a třídě nad 2000 ccm. Novější nářadí představí slovenský host z Prešova, Igor Drotár, který pojede celou letošní sezónu na voze Škoda Fabia WRC. S ním měl úspěšnou premiéru na plochodrážním stadionu v Pardubicích – Svítkově při závodu Autoslide 2010. David Komárek bude mít za spolujezdce opět brněnské Tomáše Rojku, pro kterého loňskou soutěž byla na sedadle spolujezdce zcela premiérová a představí se s vozem Škoda Octavia WRC.

 

        Start na Horácké rally je opět v hlavní míře reklamní záležitosti, neboť sponzorující firma sídlí nedaleko Třebíče. Od obou posádek mohou diváci opětovně očekávat výborné výkony zvláště při průjezdech technickými úseky trati.    

 

 

Tisková zpráva LIQUI MOLY – Slovakia Rally System


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose