www.car.cz
 

Michal Matějovský oceněn se sportovci Královéhradeckého kraje
     5.4.2010 16:13 - tisková zpráva


Michal Matějovský oceněn na vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Královéhradeckého kraje za rok 2009

Kongresové centrum Aldis v Hradci Králové hostilo v úterý 30. března 2010 vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Královéhradeckého kraje za rok 2009. Akci pořádalo Královéhradecké krajské sdružení Českého svazu tělesné výchovy, noviny Deník a produkční a marketingová společnost ČOK-CZ a pod záštitou hejtmana Královéhradeckého kraje Bc. Lubomíra France.

Z celkového prvenství se radovala orientační běžkyně Dana Brožková, která o svém triumfu rozhodla zejména ziskem zlaté medaile na mistrovství světa na krátké trati. Jezdec týmu SUNRED-BRT Michal Matějovský získal spolu s dalšími dvěma automobilovými závodníky - Josefem Králem a Janem Kopeckým - ocenění v kategorii "Mimořádné sportovní zásluhy o reprezentaci kraje".

Na slavnostním galavečeru byla přítomna řada osobností kulturního i politického života, v programu pak vystoupila mimo jiné zpěvačka Monika Absolonová a biketrialista Tomáš Zedek.

ČSMS

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Matějovský,Kopecký i Král významnými sportovci Králohrad. kraje, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose