www.car.cz
 

Otec a syn za volanty rychlých automobilů hovořili v rádiu
     5.4.2010 16:22 - tisková zpráva


Stanislav a Michal Matějovští - otec a syn za volanty rychlých automobilů

"Stanislav a Michal Matějovští - otec a syn za volanty rychlých automobilů", tak to byl název rozhlasového pořadu, který v pátek 19. 3. 2010 odvysílal Český rozhlas Hradec Králové.

Hosty Habadějě, jak se cyklus pořadů Českého rozhlasu Hradec Králové se zajímavými osobnostmi nazývá, byli tentokrát bývalý závodník Stanislav Matějovský a jeho syn Michal, který v současné době startuje s vozem SEAT v evropském poháru SEAT León Eurocup a na domácí půdě pak v Mezinárodním mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruzích.

Hovořilo se i o závodnických začátcích obou jezdců, ale pozornost byla věnována zejména nadcházející závodnické sezóně. Celý pořad, který moderoval Mirek Vaňura spolu s Ladou Klokočníkovou, je možné nalézt na internetových stránkách Českého rozhlasu Hradec Králové, v sekci "Rádio na přání".

ČSMS

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Matějovský,Kopecký i Král významnými sportovci Králohrad. kraje, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose