www.car.cz
 

Tuzemská rallycrossová sezona startuje v Sosnové
     6.4.2010 23:10 - tisková zpráva


MOGUL RALLYCROSS SOSNOVÁ  24. – 25. 4. 2010

První rallycross již klepe na dveře


Do zahájení nové rallycrossové sezony, která začne ve dnech 24. a 25. dubna v Global Assistance Racing Areně Autodrom Česká Lípa zbývají už jen dny.

Úvod do nastávající sezony obstará první podnik Mezinárodního mistrovství České republiky a také šampionátu FIA – Zóna Střední Evropa. Diváci tak uvidí nejen nejlepší české rallycrossové jezdce, ale také z Rakouska, Polska a Maďarska. Závod je totiž zároveň součástí polského, rakouského a maďarského šampionátu. Uzávěrka přihlášek je sice až 10. dubna, ale už dnes můžeme prozradit, že ve všech divizích se představí na osm desítek jezdců. V divizi 1A se například představí vicemistr Evropy z loňského roku Eduard Leganov s VW Polo.

Po sobotních trénincích od 13 hodin, začínají v 16 hodin první rozjížďky všech divizí. Nedělní program odstartuje zahřívací trénink od 8.30 hodin, na který naváže druhá (9.45 h) a třetí série kvalifikačních rozjížděk (12.00 h). Finálové jízdy jsou na programu od 14.45 hodin.

V těchto dnech se ještě dokončuje úprava šotolinové části, na níž byl položen nový povrch tak, aby byla celá trať pro úvodní mezinárodní rallycross připravena na sto procent.

Pořadatelé zvou všechny diváky na autodrom jak v sobotu, kdy mají vstup zdarma, tak v neděli, za jednotné vstupné 150 Kč (parkovné zdarma). Diváci, kteří si zakoupí vstupenku, budou mít na sobotní program Mistrovství Evropy v sobotu 18. září vstup zdarma.



Jindřich Lasík
Tiskové středisko

www.rallycross-sosnova.cz  

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Tovární Fabie S2000 výborně v Argentině 2010, foto týmu D. Velímský

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose