www.car.cz
 

BRT i s nováčky v týmu testoval dva dny na Autodromu Most
     19.4.2010 15:54 - tisková zpráva


TÝMOVÉ TESTY V MOSTĚ DOPADLY NA JEDNIČKU

Most, 15.4.2010

Kompletní osazenstvo Bohemia Racing Teamu absolvovalo přípravné jarní testování na Autodromu Most. Dva dny na severočeském okruhu byly věnovány ladění techniky i zácviku nové týmové posily, kterou se stává slovenský pilot Filip Sládečka.

Stroje AUDI A4 DTM byly po oba dny v plné permanenci a své si odkroužili Tomáš Kostka, Petr Fulín a hlavní pozornost byla směřována především na Filipa, který se před startem na Jarní ceně Brna příští víkend potřeboval důkladně seznámit s novou technikou. V předchozí sezóně na sebe v mistrovských okruhových závodech upozornil za volantem Alfy Romeo v úpravě z WTCC a seznámení s technologií DTM pro něj bylo velkým zážitkem.

Musím říci, že jde o skutečně hodně kvalitní techniku i profesionální tým. Na autě mě asi nejvíc překvapily brzdy. Když se dostanou na správnou teplotu, jejich účinek je fantastický,“ řekl Sládečka, který v Mostě vyzkoušel jak jízdu na suché trati, tak i několik testovacích porcí na vodě. „Rád bych s BRT absolvoval celou sezónu a budu se snažit, abych uspěl. Hlavní ambicí je především sbírání zkušeností,“ dodal jezdec.

Tým bude už od příštího čtvrtka fungovat na Masarykově okruhu u Brna a hodlá co nejlépe odstartovat letošní okruhovou sezónu. „Máme nyní celkem čtyři vozy specifikace DTM. V Brně pojedeme jenom nedělní sprint a nastoupí za nás Janko Daniš, Filip Sládečka a až na místě se po čtvrtečním testování rozhodne, zda pojede i Milan Maděryč.

Mostecké testování bylo rozhodně přínosné. Filip předvedl, že je dobrý jezdec a že má určitě potenciál. Výborně se zorientoval při přechodu na novou techniku, jezdil vyrovnané časy, postupně zrychloval a dobře komunikoval s mechaniky i inženýry. Věřím, že před sebou máme dobrou společnou sezónu.“ řekl ještě manažer BRT Petr Najman. 








www.brt.cz

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   DTM 2009 na Nurburgringu a Tom Kostka, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose