www.car.cz
 

Oba bratři Mičánkovi s Martinem Jermanem obhajují titul
     24.4.2010 06:45 - tisková zpráva


Mičánek s Jermanem obhajují titul

Náročná sezona spojená s obhajobou titulu ve vytrvalostním závodě v divizi 4 do 3500 ccm čeká na Jiřího Mičánka juniora s Martinem Jermanem. Novým spolubojovníkem této dvojice bude za volantem vozů Porsche osmnáctiletý Tomáš Mičánek.

Ve víkendové premiéře v Jarní ceně Brna měl týmu ještě vypomoci Jiří Janák, který ale dal přednost jinému programu. Kromě této trojice se představí v Mičánkově týmu ještě ve volné formuli do 1400 ccm Tomáš Bugner a dr. Josef Šmarda bude pilotovat vůz Renault Clio ve sprintu do 2000 ccm.

"První závod více odhalí po zimní přestávce kvality jednotlivých týmů a sílu konkurence. V přípravě jsme udělali maximum a pokud se nic mimořádného nestane, tak bychom měli do sezony vykročit dobře," poznamenal šéf stáje Jiří Mičánek senior, který ještě zvažuje nasazení jezdců do sobotního vytrvalostního závodu. V nedělním sprintu se poprvé střetnou v přímém souboji v jednom závodě i oba bratři Jiří a Tomáš. Třiadvacetiletý Jiří bude pilotovat Porsche RSR a o pět let mladší Tomáš pojede s vozem ze seriálu Porsche Cup.

V průběhu zimní přestávky ladil Mičánkův tým výkonnost jak v Brně, tak i na okruzích v Německu a na Slovensku. Jen závěr před sezonou byl kvůli čekání na nový motor poněkud hektický.

Jiří Pošvář

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Mičánek Motorsport - jarní nahlédnutí do dílny objektivem V. Klígla

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose