www.car.cz
 

Jiří Mičánek, Martin Jerman a Tomáš Mičánek s Porsche 997 těsně stříbrní
     25.4.2010 09:24 - tisková zpráva


Jiří Mičánek, Martin Jerman a Tomáš Mičánek s Porsche 997 druzí v tříhodinovce za Šenkýřem s BMW

Bratři Mičánkové s Jermanem skončili v tříhodinovce druzí

Po dramatickém průběhu a častých zvratech obsadila posádka Jiří Mičánek, Martin Jerman a Tomáš Mičánek s vozem Porsche 997 druhé místo ve vytrvalostním tříhodinovém závodě v Jarní ceně Brna na Masarykově okruhu v divizi 4 do 3500 ccm. Prvenství získali Šenkýř se Sládečkou na voze BMW M3. V absolutní klasifikaci zvítězili zcela suverénně dva bezkonkurenční vozy Mercedes Benz DTM v jejichž pilotování se střídali Tomáš Enge, Tomáš Kostka, Rakušan Lukas Lichtner.Hoyer a Antonín Charouz.

Úspěch bratrů Mičánkových s Jerman povyšuje v silné konkurenci i absolutní sedmé místo. Tříhodinovku rozjel skvěle Jiří Mičánkem který po půldruhé hodině předával Jermanovi vůz na průběžném prvním místě třídy do 3500 ccm. V průběhu další půlhodiny posádka klesla na páté místo. Poslední hodinu kroužil s vozem Tomáš Mičánek, jenž se vytáhl na druhé místo a útok na první příčku mu už těsně nevyšel.

"Výsledek je mnohem lepší, než jsem čekal. Jeli jsme s loňským modelem cupového vozu," přiznal po závodě šéf stáje Jiří Mičánek senior. V neděli se představí bratři Mičánkové ve dvou sprinterských závodech Jarní ceny Brna.

Jiří Pošvář

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Jarní Most 2009, zákulisí objektivem Víti Klígla

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose