www.car.cz
 

Buggyra zatím stále neoznámila jméno druhého jezdce.
     30.4.2010 00:07 - tisková zpráva


Druhého jezdce neřeším!

Do zahájení mistrovství Evropy tahačů zbývá necelý měsíc a Buggyra zatím stále neoznámila jméno druhého jezdce. Davida Vršeckého tato skutečnost netrápí.
"Abych pravdu řekl, nějak není čas na to myslet," prozradil David, který spolu se závodním inženýrem Robinem Dolejšem pracuje na soupeře ničící akceleraci nového agregátu při nízkých otáčkách. "S jedním turbem to nebude rozhodně jednoduché. Podle mého názoru jsme našli řešení. Nechci ale předbíhat."


Stejně tak nechce David komentovat možný příchod anglického truckera Stuarta Olivera, nad kterým se spekuluje. "Od letošní sezóny musím kromě závodění vyvíjet nové auto, kromě toho budeme v pauze mezi Nürburgringem a Mostem pracovat na vylepšeních již tak dobrého motoru," potvrdil David s tím, že personální otázky nejsou naštěstí v jeho kompetenci. "K Oliverovi můžu říct, že se jedná o velmi dobrého jezdce, jinak by asi stěží vyhrál mistrovství Evropy. A zřejmě bych si vedle něj vylepšil svou angličtinu."

Dvojnásobný mistr starého kontinentu nemá sebemenší problém s variantou jediného jezdce. "Stačí, pokud se ten jezdec bude jmenovat David Vršecký. Poprvé mám možnost jet autem, na jehož vývoji jsem odvedl s Robinem Dolejšem a mechaniky velký kus práce. O to větší je moje motivace," přiznal David na závěr.

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   David Vršecký na druhý pokus překonal další tři světové rekordy, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose