www.car.cz
 

Malí motokároví piloti HKC Racing Teamu v Písku úspěšní
     30.4.2010 23:59 - tisková zpráva


Malí piloti HKC Racing Teamu zahájili sezónu úspěchy

Především šestiletý Matěj Vavro v prvních dvou podnicích v Písku skutečně zazářil, když v kategorii Bambini ukořistil celkově první a čtvrté místo. Špatně si ovšem nevedl například ani Tomáš Nigrin s osmým a desátým místem. Dan Skočdopole, Ondřej Nigrin a Jan Janovský dokázali vybojovat umístění v první polovině startovního pole ve svých třídách.


Při posledním mistrovském podniku nasadil tým do tříhodinového vytrvalostního závodu Honda GX 390 i kuriózní hokejovou trojici Jan Alinč, Radek Fiala a Pavel Machulda. Ve třicetičlenném startovním poli dokázala vybojovat velice solidní třinácté místo. "Pro tyhle kluky jde hlavně o zábavu, ale kromě hokejového talentu prokazují i talent závodnický, když se umí prosadit i proti špičkovým licencovaným jezdcům. Hlavní zaměření týmu je ovšem ve výchově nejmenších závodníků. Matěj Vavro ve třetím roce své závodnické kariéry už jednoznačně patří na republikovou špičku a špatně si nevedou ani ostatní školáci z naší líhně talentů," pochvaloval si trenér a šéf týmu Ivan Houzák

 
"V sezóně nás čeká ještě hodně podniků jednak v rámci oficiálního mistrovství republiky a také motokárového poháru Karting Cupu. Vystřídáme opět tratě v Sosnové, v Písku, Vysokém Mýtě a v Chebu a vyjedeme i do zahraničí do Rakouska a na Slovensko. Naši závodníci tam budou ze všech sil a co nejlépe reprezentovat město Most a Ústecký kraj, pochopitelně i s díky přispění partnerů. Výsostně logické jsou třeba příspěvky od výrobce pohonných hmot České rafinérské, které pomáhají v rozvoji motorsportu.

Na začátku sezóny jsme zkrátka správně nabuzení a start vůbec nebyl špatný. Během května nás čeká dvakrát Sosnová a jedeme tam s jasným cílem, kterým jsou další body do tabulek. Hlavní motivací pro nás je i letos evropské a světové finále kategorie EasyKart International v Polsku a v Itálii," dodal Ivan Houzák.


(26.4. 2010)

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Jiří Forman zlatý na úvod sezóny 2010 v Písku, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose