www.car.cz
 

Na Hungaroringu Filip Sládečka opět s AUDI A4 DTM
     3.5.2010 00:14 - tisková zpráva


SLÁDEČKA V MAĎARSKU POKRAČUJE VE VÍTĚZNÉM TAŽENÍ

Hungaroring, 1.5.2010

Kvalifikaci i první sprint v rámci dalšího podniku slovenského okruhového šampionátu, který tento víkend hostuje na maďarském Hungaroringu, zcela ovládl jezdec BRT Filip Sládečka. Na stroji AUDI A4 DTM byl nejrychlejší a jeho pozici neohrozil ani Rudolf Machánek, který zde startuje s Mercedesem specifikace DTM.

Filip je evidentně dobře rozjetý už od minulého víkendu, kdy bodoval v rámci Jarní ceny Masarykova okruhu. Hungaroring je svými parametry poněkud odlišný od moravské trati, ale vše je jen otázkou zvyku a pro pilota trať Velké ceny Maďarska F1 není neznámá.

Ve volném testu a pak v oficiální kvalifikaci šlo tedy o to, aby speciál DTM dobře naladil a nedělal zbytečné chyby. To se také povedlo a výsledkem bylo nejrychlejší kolo v kvalifikaci a tedy Pole Position pro první závod, který byl netradičně vypsán na 25 minut plus jedno kolo. Maďarská trať mimochodem měří 4 kilometry a 381 metr.

Po startu Závodu si Filip dokázal bez problémů udržet první místo a na této pozici v klidu odkroužil celý závod. „Zase tak úplně jednoduché to jistě nebylo, na Filipovi je pořád vidět velká zodpovědnost, se kterou do auta sedá.

Ale výsledek nás samozřejmě všechny potěšil a jezdce pochopitelně navíc nemotivoval i k nedělní druhé kvalifikaci a odpoledne k druhému sprintu. Je jasné, že se celý tým snaží pomoci mu v cestě za dalšími body do slovenského mistrovství,“ dodal k úspěšné sobotě manažer BRT Petr Najman.


www.brt.cz  


Více informací a aktuální fotografie naleznete v průběhu celé sezóny na: www.brt.cz.
Kontakt: Petr Najman, BRT a.s., tel: 603 888 863, najman@brt.cz

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Masarykova okruhu v objektivu Vládi Rožánka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose