www.car.cz
 

Grafická soutěž o podobu diváckého loga Rally Bohemia
     6.5.2010 23:46 - tisková zpráva


Grafická soutěž o podobu diváckého loga Rally Bohemia 2010
Mladá Boleslav, 5. května 2010



Pořadatel Rally Bohemia 2010 oficiálně vyhlašuje grafickou diváckou soutěž na téma
„DIVÁCKÉ LOGO BOHEMKY,“ a to hned ve dvou kategoriích: VOLNÁ a MOTIV.

Pravidla v kategorii „VOLNÁ“ jsou prakticky neomezená a záleží jen na fanta-zii tvůrce,“ prozradil Pavel Dušánek, předseda organizačního výboru Rally Bohe-mia. „Druhá kategorie „MOTIV“ již určité omezení představuje, a to zachování základních identifikátorů stávajícího loga (základ loga je v několika formátech ke stažení na adrese: www.rallybohemia.cz v sekci Diváci / Grafická soutěž).“ Tato varianta nabízí prostor ke kreativitě pouze mezi číselnými letopočty tam, kde se v oficiálním logu nachází symbolické provedení státní vlajky.

Soutěžní návrhy budou přijímány na níže uvedených adresách od pondělí 10. května 2010, uzávěrka byla stanovena na středu 30. června 2010. Výsledky budou vyhláše-ny prostřednictvím stránek www.rallybohemia.cz dne 1. 7. 2010. Předání cen se uskuteční na cílové rampě Rally Bohemia 2010 v neděli 4. 7. 2010.

V každé kategorii vybere odborná porota vítěze, který obdrží velkou sadu reklamních předmětů Rally Bohemia, druhý a třetí v pořadí získá malou sadu reklamních před-mětů Rally Bohemia. V případě, že pořádající společnost Autoklub Bohemia Sport v AČR vybere některé ze soutěžních log pro své marketingové účely, bude autor lo-ga odměněn finanční částkou 2 000 Kč a bude s ním podepsána licenční smlouva.


Základní pravidla soutěže:

1. zúčastnit soutěže se může každý bez rozdílu věku

2. logo může být vyhotoveno jakoukoli 2D technikou (malba, kresba, koláž, foto-grafie, grafika a pod.) ve formátu A4

3. soutěž je vypsána ve dvou kategoriích „VOLNÁ“ a „MOTIV“

4. do soutěže jsou přijímány příspěvky buď poštou, na adresu: Autoklub Bohe-mia Sport v AČR, Sosnová 200, 470 01 Česká Lípa, obálku označte nápisem „DIVÁCKÉ LOGO BOHEMKY“ + kategorie)

5. nebo e-mailem ve formátu pdf A4 300 dpi, nebo jpg 2480 x 3508 px 300 dpi (e-mailem na adresu organization@rallybohemia.cz, do předmětu uveďte „DI-VÁCKÉ LOGO BOHEMKY“ + kategorie)

6. uveďte celé jméno autora, věk, poštovní adresu, e-mail a telefonní kontakt

7. odesláním grafiky do soutěže vyjadřují všichni zúčastnění souhlas s tím, že návrhy zůstanou v majetku společnosti Autoklub Bohemia Sport v AČR

8. všechny práce budou vystaveny na stránkách www.rallybohemia.cz


Organizační tým RB 2010
Jan Koudelka
tiskový mluvčí
XXXVII. RALLY BOHEMIA
e-mail: press@rallybohemia.cz
web: www.rallybohemia.cz

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   CRASH - Roman ZWIEFELHOFER (CZ) RallyCross Sosnová 25.4.2010 foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose