www.car.cz
 

Ferrari si to namířila do Mostu
     14.5.2010 00:31 - Vladimír Rožánek


V severočeském Mostě se o víkendu chystá další díl republikového mistrovství na okruzích, kterého se také zúčastní domácí pilot Michal Dolák v barvách týmu Ed Hardy/Flex Motorsport.

Po brněnském bramborovém úspěchu v kubatůře do 3500ccm3 se tým Ed Hardy/Flex Motorsport chystá do Mostu. Začátek v Brně na Masarykově okruhu znamenal pro tým první letošní závody, i když vůz Ferrari 360 nebyl ještě v plné kondici. Ve vytrvalostním závodu na tři hodiny obsadila posádka Baran/Dolák/Vacík s vozem z Maranella čtvrtou pozici ve své třídě. Z vítězství se radovala domácí posádka s vozem BMW E92 GTR.

V Mostě nás čekají další boje republikového mistrovství, do kterého se kromě Ferrari 360, chystá i další stájový vůz Ferrari 430 ve třídě do 3500ccm3. Posádky by měly nastoupit ve složení – Na Ferrari 360 – Alex Baran a Petr Vacík a se zcela novým vozem pak dvojice Michal Dolák a Kanaďan Patrick Jannard. Michal Dolák se jako domácí jezdec velmi těší, protože zdejší trať zná velmi dobře a několik úspěchů v Mostě vybojoval i s o mnoho rychlejšími prototypy.

Srdečně Vás zveme k návštěvě mosteckého autodromu o nadcházejícím víkendu.

Vlaďa Rožánek



 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Masarykova okruhu v objektivu Vládi Rožánka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose