www.car.cz
 

Ital Paolo Diana a Fiat 131 Abarth tahákem Krumlova. Již je na místě !!
     21.5.2010 01:48 - tisková zpráva


Největší tahák Rallyelegend už do Krumlova dorazil: Paolo Diana a Fiat 131 Abarth !

Největší tahák Rallyelegend už do Krumlova dorazil

Pořadatelé rallye Český Krumlov se snaží každý rok přivést do přehlídky historiků nějaký opravdu atraktivní vůz i jezdce. Tentokrát plní takovou úlohu Paolo Diana. Členové pořadatelského sboru se s „divokým Italem,“ jak se mu na jihu kontinentu přezdívá, při návštěvě závodu Rallylegend v San Marinu. Nedaleko odtud se v Rimini 29. srpna 1976 narodil a tady – ale nejen tady – předvádí s legendárním vozem Fiat 131 Abarth své kousky.

Momentálně bydlí ve Verucchii a objíždí všechny významné historické podniky. Je jen o něco málo starší než vůz, se kterým jezdí a jako dvojice patří k nejvděčnějším účastníkům každé skutečné rallye historiků podobné té v San Marinu, ale i podobných show, co se chystá na zítřek a sobotu v Českých Budějovicích a na trati českokrumlovské soutěže.

Paolo Diana už do Krumlova i s vozem přijel a teď se seznamuje s tratí. Pokud chcete vědět, co lze od temperamentního Itala očekávat, podívejte se na následující odkazy.


http://www.youtube.com/watch?v=ZskNe34nH7k&feature=related
http://www.fiatclub.eu/video_detail.php?id=3091&lang=cze
http://www.youtube.com/watch?v=V9g2W0Vpe50&feature=related

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Kopná 2010 objektivem Mirka Knedly sen.

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose