www.car.cz
 

O víkendu se jede druhý závod Interserie v Mostě
     22.5.2010 11:03 - Vladimír Rožánek


Po úvodním podniku na Hockenheimringu se Interserie Sprint Challenge 2010 přesunula do Mostu, kde uvidíme i několik prototypů. Celkem je přihlášeno 21 formulí do 2000ccm3 a 4 prototypy, včetně Helmuta Brosse.

Druhý závodní víkend čeká v Mostě účastníky Interserie Sprint Challenge, a také Austria F3 Cupu. Interserie zde hostuje o komerční akci DMW Challenge, kterou promotérsky zajišťuje Gerd Hofmann. Do Mostu se chystá nejen Peter Randlshoffer s formulí Renault 3,5ltr, ale také hned čtyři prototypy s Larsem Erichsonem, Dr. Ulrichem, Marcelem Berndtem a v neposlední řadě s dobře známým jezdcem Helmutem Brossem, který již několik startů při mosteckých kláních Interserie v minulosti absolvoval.

V divizi formulí do 2000ccm3 je velkým favoritem Thomas Conrad. Vedle Bertsche, Fleissmanna a Rokitty se v Mostě představí nováček Patrik Bross ve formuli Renault.

V Austria F3 Cupu bude chybět loňský vítěz Francesco Lopez a šance na vítězství se pak otevírá dalším jezdcům, jako Schnittzenbaumerovi, Róiderovi, či Zellerovi. Austria formel Renault Cup patří k nejobsaděnějším třídám. Bratři Striebigové se například střetnou o body s Manuelem a Thomasem Amwegem.

Vláďa Rožánek

Interserie Sprint Challenge 2010


 
 
Fotogalerie:   Jarní Brno 2009, sobotní tříhodinovka objektivem Vládi Rožánka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose