www.car.cz
 

MOTORMIX: gétéčka s plameny v Brně, Lavantal i rekord Buggyry
     1.6.2010 10:16 - tisková zpráva


Půlhodinový motoristický magazín MOTORMIX nabízí od víkendu další jarní díl. Pořad je již ke stažení a zhlédnutí i na internetu. Novinkou je vysílání Motormixu v rámci kabelové sítě UPC a to celostátně !!
 
Odkaz na stažení aktuálního pořadu na internetu je zde : www.tvmotormix.cz. Stačí kliknout a můžete se hned po otevření hlavní stránky dívat, i když doporučujeme si jej během několika minut a jednoduše stáhnout do počítače a pak se dívat…
 
„Závodu gétéček v Brně se v závěru května úspěšně představili také naši jezdci Tomáš Enge ve třídě GT1 a Martin Matzke ve třídě GT 3. Součástí závodu byla i dramatická nehoda vozu Lamborghini, který se po nárazu do boxové zdi rozpadnul a okamžitě vzplál, jeho řidiče již ale převezli domů do Itálie. Brněnské veletrhy Autosalon a Autotec začínají za pár dni a Motormix zde připravuje výstavku několika zajímavých závodních aut, na kterou diváky zveme. Jména výherců vstupenek mimochodem již brzy zveřejníme na stránkách pořadu. Také rakouský rallyeový šampionát již odstartoval a to vydařenou Lavantal rallye. Ve Stříbru pak pokračoval motokrosový šampionát a ještě jednou a podrobněji se vracíme k atraktivnímu rekordu, při němž česká stáj Buggyra překonala hned tři světové rekordy a nyní má za sebou i úvodní start sezóny v Missanu,“ upřesňuje Pavel Jelínek.
 
MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny. Nově je nyní ve vysílání UPC na speciálním kanálu B TV (http://www.b-tv.cz/ ) .
 
Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače.Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !!Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd.
 
V tomto dílu mimochodem poprvé přinášíme i nové znělky i meziznělky, které se snad budou divákům líbit,“ podotýká ještě Pavel Jelínek.
 
Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.tv-vysocina.cz/ (R1 – region TV Prima)
http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize )
http://www.tvlitomericka.cz ( televize Litoměřicka)
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:
a dalším !
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
 
Kamera:
Jan Olejníček
Jan Pustějovský 
Jan Piechaczek
Vítězslav Klígl
Lubomír Jílek
Karel Kolečko
Pavel Jelínek
Michal Nedbal
František Jůza
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Věra Kubešová
Veronika Šeblová
Jaroslav Mareček
František Jůza
Karel Kubeš
 
 
Střih :                             Tomáš Otřísal
Produkce, producent :  Pavel Jelínek
Režie :                             Pavel Jelínek
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2010 květen 02
V Brně  31. května 2010
 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   FIA GT3 2010 v Brně - pátek objektivem Karla Kubeše

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose