www.car.cz
 

Most: Šenkýř Motorsport s BMW M3 E92 GTR tentokrát cíl neviděl
     8.6.2010 08:37 - tisková zpráva


Šenkýř Motorsport v Mostě cíl neviděl

Smolně skončil pro tým Šenkýř Motorsport tříhodinový závod MMČR v Mostě. Posádka vozu BMW M3 E92 GTR ve složení Robert Šenkýř, Marek Fried odstoupila z druhého místa absolutního pořadí krátce před polovinou závodu. Důvodem byla zatím blíže nespecifikovaná porucha motoru.


Závod se přitom pro brněnský tým vyvíjel velmi dobře. Fried se díky vyrovnanému tempu držel stále v popředí celkového pořadí závodu. Po technických problémech soupeřů se nové BMW M3 E92 GTR dostalo dokonce na absolutně druhou příčku.

Celkovým vítězem závodu se stalo Ferrari 430F týmu Menx, druhé a třetí místo obsadili vozy Porsche 997 týmu Mičánek Motorsport.

„Dnes jsme neměli šťastný den. Těsně před střídáním jsme dostali vysílačkou zprávu, že Marek odstavil náš vůz mimo trať s nefunkčním motorem. Zatím nevíme, co je příčinou. Je to škoda, na nejrychlejší vůz Porsche 997 RSR z naší divize jsme sice neměli, ale na další vozy Porsche, Ferrari a BMW jsme v okamžiku našeho odstoupení měli najeto více než jedno kolo. V Mostě jsme se ale prezentovali dobrým výkonem. Hlavně při čtvrtečních a pátečních testech jsme vyzkoušeli mnoho variant nastavení“, konstatoval po mosteckém závodě Robert Šenkýř.

Sezóna Mezinárodního mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruzích Divize 4 pokračuje dalším závodem v Mostě v termínu 6.-8.8.2010.





Tisková zpráva Šenkýř Motorsport

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Jarní Most 2010 objektivem Pavla Pustějovského

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose