www.car.cz
 

MORGAN CHALLENGE 2010: Michal Pavlík v Silverstonu výborně: dvakrát první
     16.6.2010 13:49 - tisková zpráva


Uplynulou neděli hostil britský Silverstone účastníky pátého podniku letošního ročníku seriálu Aero Racing Morgan Challenge 2010. Kvalifikace i samotný závod se nakonec odjely na suché trati i když těžké dešťové mraky po celý den „visely“ nad areálem okruhu.

Mezi 31 jezdci se na startu s vozem Morgan 4/4 Competition opět představil brněnský jezdec Michal Pavlík a nevedl si na nejdelší tzv. GP verzi tohoto slavného britského okruhu vůbec špatně.

Podařilo se mi potvrdit, že můj vůz je ve třídě E skutečně nejlepší, o čemž svědčí celkem přesvědčivé vítězství, které rovněž znamená průběžné vedení klasifikace této třídy v Morgan Challenge 2010. Poprvé jsem také zkusil zkombinovat starty hned ve dvou závodech v tentýž den a vyplatilo se mi to. Vítězství ve třídě A závodu Motoring Classics Thoroughbred Sports Cars Championship, jehož startovní pole čítalo 37 vozů především značek Morgan, TVR, MG, Jaguar a Triumph, bylo satisfakcí za poněkud hektický den.

Vzhledem k tomu, že i další pokračování tohoto seriálu jsou naplánována na stejné termíny jako Aero Racing Morgan Challenge, naskýtá se mi i do budoucna možnost účasti současně v obou šampionátech“, říká samotný jezdec. Další pokračování těchto seriálů se odehraje v sobotu 26. 6. na okruhu v Brands Hatch.

Neprošlo jazykovou korekturou


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose