www.car.cz
 

Dnes ráno odletěl David Vršecký do dějiště konání závodu v Nogaru
     17.6.2010 22:22 - tisková zpráva


Úspěchu se nebráním!

Dnes ráno odletěl David Vršecký do dějiště konání třetího podniku letošního evropského šampionátu tahačů ve francouzském Nogaru. Před odletem poskytl našemu serveru krátký rozhovor.

Loni jsi v Nogaru poprvé vyhrál pohárový závod, porazil Albaceteho a odrazil se k obhajobě titulu?
Vršecký: Letos to hodlám zopakovat! (smích). Každá sezóna je jiná, na rozdíl od loňska pojedu s novým autem, na jehož vývoji stále pracujeme. Každopádně mám Nogaro rád a úspěchu se nebráním.

Na průběžné čtvrté místo ale nejsou fanoušci Buggyry a Davida Vršeckého zvyklí?
Vršecký: Máme za sebou dva závody a moje ztráta na lídra je menší, než tomu bylo loni touhle dobou. Kromě toho jsem přišel o deset bodů velmi pochybnou penalizací v Misanu. Navíc letos o bednu bojuje více jezdců, což mi vyhovuje. Jsem v klidu.


Volné tréninky se pojedou v Nogaru už v pátek?
Vršecký: Což všichni v Buggyře kvitujeme. Budeme mít data už v pátek podvečer, do soboty se dá udělat spousta práce na nastavení.

Okruh v Nogaru je rychlý, ale hodně úzký, špatně se na něm předjíždí. A měřené tréninky letos nejsou zrovna tvojí silnou zbraní?

Vršecký: Zatím nejsou! Souhlasím s tím, že startovat v Nogaru do pohárového závodu z pátého místa není zrovna nejvýhodnější. V pauze mezi Albacete a Nogarem jsme ale pokročili s jednou technickou úpravou, po které bychom měli zrychlit. Alespoň v to doufáme!

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Trucktrial v Krásné Lípě 2010, foto Mirek Grusa

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose