www.car.cz
 

Olympijská vítězka Martina Sáblíková převzala k otestování BMW M3 Coupé
     21.6.2010 10:38 - tisková zpráva


Martina Sáblíková testovala vůz BMW M3 Coupé.

Olympijská vítězka, mistryně světa a vítězka světového poháru v rychlobruslení Martina Sáblíková převzala k otestování vůz BMW M3 Coupé od generálního ředitele společnosti BMW v České republice pana Martina Saitze.


Veřejnosti je asi málo známa skutečnost, že Martina Sáblíková je velký fanoušek rychlých vozů BMW. Této problematice navíc skutečně rozumí a její řidičské dovednosti jsou na nebývale vysoké úrovni. Celý její rychlobruslařský tým (Nowis Team), včetně trenéra Petra Nováka, si navíc zvolil BMW jako svoji teamovou značku a vozy BMW jezdí.

Martině Sáblíkové byl ve čtvrtek 3.6. ve Zlíně předán slavnostně jejím patronem společností Synot TIP a autorizovaným prodejcem BMW, společností Synot Auto, nový vůz BMW řady 5, jako dar k jejím 23 narozeninám.


Krátce poté se i zastoupení společnosti BMW Group v České republice rozhodlo splnit Martině další velký sen: zapůjčení vozu BMW M3 Coupé k týdennímu exkluzivnímu testu. Tento vůz již v minulosti otestovalo mnoho špičkových sportovců.

„Z vozu jsem nadšená, vždy jsem si přála BMW M3 řídit a teď se mi to splnilo. S vozy BMW mám již zkušenosti, jezdila jsem například v BMW řady 5 a BMW X6.
U tohoto modelu mě uchvátily především jízdní vlastnosti a dynamika.“ říká o zážitku Martina Sáblíková.

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Rally Krkonoše 2010 z Nikonů Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose