www.car.cz
 

Unikátní Škoda Fest pro návštěvníky Rally Bohemia
     26.6.2010 00:28 - tisková zpráva


Unikátní Škoda Fest přinese pro návštěvníky Rally Bohemia bohatý doprovodný program

V rámci doprovodného programu letošního ročníku Rally Bohemia proběhne již za necelé dva týdny „Škoda Fest“ pro zaměstnance firmy Škoda Auto a obyvatele regionu. Vyvrcholením této akce bude slavnostní představení vybraných posádek sedmatřicátého ročníku Rally Bohemia.


„Chtěli bychom vyjádřit své poděkování našim zaměstnancům za jejich práci v první polovině letošního roku a pozvat je s jejich rodinami a přáteli na Městský stadion v Mladé Boleslavi, kde se bude 1. 7. 2010 odehrávat doprovodný program Škoda Fest,“ říká člen představenstva za oblast Z – Řízení lidských zdrojů, Klaus Dier-kes. Díky úzké spolupráci společnosti Škoda Auto s pořadateli Rally Bohemia se podařilo skloubit potřeby soutěže s atraktivním doprovodným programem. „Věříme, že mezi nej-větší taháky bude patřit autogramiáda jezdců továrního týmu Škoda Motorsport, křest nové knihy Ladislava Křečka, po němž budou zájemci moci získat její výtisk s osobním podpisem a věnováním a v neposlední řadě slavnostní start vybraných po-sádek přímo na Městském stadionu,“ vypočítává Jaroslav Mansfeld, který je jedním z organizátorů Rally Bohemia.

Doprovodný program bude zahájen ve 12:00 hodin ve čtvrtek 1. 7. 2010. Od této chvíle se návštěvníci budou moci registrovat do běhu proti kouření, který odstartuje ve 14:00 a 16:00 hodin. Tento symbolický běh na krátkou trať je podporou a propagací zdravého ži-votního stylu. V rámci Škoda Festu si dospělí mohou nechat zkontrolovat zdravotní stav ve speciálních zdravotních stanech. Mezitím je připraven bohatý program pro děti, jež si tak mohou zpříjemnit první den letních prázdnin. V rámci programu vystoupí kapela Tres Udos a proběhne autogramiáda Josefa Zimovčáka proslulého jízdou na vysokém kole. Dalším zpestřením bude vystoupení skupiny SEVEN. V průběhu odpoledne se budou odehrávat jednotlivé disciplíny soutěže Miss Teen´s, jejíž vítězka bude vyhlášena v 17:00hod.

V průběhu odpoledne si děti vyzkouší svou šikovnost v lukostřelbě, skákání v pytli, jízdě na koloběžce nebo střelbě na branku. Připravena je dále expozice hasičů společnosti Škoda Auto, kteří předvedou své umění v improvizovaném zásahu. „Nezapomnělo se ani na tradiční fotbalový turnaj Škoda. Týmy jednotlivých oblastí se utkají na fotbalovém oválu. První zápas začíná v 15:30 hodin. V letošním roce se turnaje zúčastní také oblast N, a dokonce přivítáme mužstvo zastupující VW Bratislava,“ říká Eva Popková z oblasti Z, která má organizaci programu za Škoda Auto na starosti. Vyhlášení výsledků turnaje je pak naplánováno na 19:30 hodin.

Na fotbalový turnaj přímo naváže koncert Ewy Farné s kapelou, který se odehraje na vel-kém podiu. Po osmé hodině večerní si vezme slovo Dalibor Gondík, který přivítá na star-tovní plošině vybrané posádky sedmatřicátého ročníku Rally Bohemia a poté vystoupí s kapelou Hamleti. Celý program potrvá zhruba do 22:00 hodin. Po celý den bude v areálu Městského stadionu vystaveno přibližně 15 historických závodních vozidel, velmi zajímavá bude také prezentace současné modelové palety značky Škoda, kterou připravuje Zákaz-nické centrum. Zaměstnanci se budou moci seznámit s aktuální nabídkou příslušenství na vozy Škoda a představí se i nové řady jízdních kol. Své služby bude nabízet také Servisní centrum Kosmonosy.

Celý program je koncipován tak, aby si zábavu našli naprosto všichni příchozí. „Přáním všech organizátorů je, aby si na Městský stadion našlo cestu co nejvíce návštěvní-ků. Budeme rádi, když se přijdou podívat všichni zaměstnanci firmy Škoda Auto se svými rodinami či přáteli, ale i všichni ostatní obyvatelé našeho regionu. Rally Bo-hemia patří mezi nejnavštěvovanější sportovní akce na Mladoboleslavsku a věříme, že program připravený společně jejími organizátory a Škoda Auto potěší všechny ty, kteří přijdou ve čtvrtek 1. 7. 2010 na Městský stadion v Mladé Boleslavi,“ uzavírá Klaus Dierkes.


Městský stadion Mladá Boleslav, čtvrtek 1. července 2010

11:00 otevření areálu Městského stadionu v Mladé Boleslavi

Malé podium

12:00 Martin Hrdinka přivítá návštěvníky, představí program, vyhlásí registraci běžců na Běh proti kouření
12:15 dětské soutěže na podiu
12:30 rozhovor s patronem Dne pro zdraví Josefem Zimovčákem
12:45 autogramiáda Josefa Zimovčáka
13:00 vystoupení kapely Tres Udos
13:30 1. disciplína soutěže Miss Teen's
13:55 Martin Hrdinka představí jednotlivá dětská soutěžní stanoviště, pozve návštěvníky na další program
14:00 1. běh pro zdraví
15:15 dětské soutěže na podiu
14:30 2. disciplína soutěže Miss Teen's
15:00 vystoupení kapely SEVEN
15:30 dětské soutěže na podiu
15:45 rozhovor a autogramiáda Josefa Zimovčáka
16:00 2. běh pro zdraví
16:15 vystoupení kapely Tres Udos
16:45 3. disciplína soutěže Miss Teen's
17:00 vyhlášení vítězky Miss Teen's
17:45 vystoupení kapely SEVEN
17:55 Martin Hrdinka se rozloučí a pozve na další program
18:00 konec programu na malém podiu



Zdravotní stany

13:00 start činností zdravotních stanů
17:00 konec zdravotního poradenství zdarma
Fotbalový ovál

15:15 přistání parašutistů
15:30 fotbalový turnaj Škoda Auto
19:30 konec turnaje

Velké podium

19:30 vystoupení Ewy Farne s kapelou
20:15 Dalibor Gondík přebírá slovo a vítá závodníky na plošině, vystoupení kapely Hamle-ti s Daliborem Gondíkem
22:00 předpokládaný konec Škoda Festu

Autogramiády

12:45 Josef Zimovčák
17:00 Ladislav Křeček – křest knihy + Škoda Motorsport


Organizační tým RB 2010
Jan Koudelka
tiskový mluvčí
XXXVII. RALLY BOHEMIA
e-mail: press@rallybohemia.cz
web: www.rallybohemia.cz

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Krkonoše 2010 objektivem Jana Piechaczka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose