www.car.cz
 

Super Sport Carrera Cup na Hockenheimu: Tomáš Mičánek sedmý z 39 !
     26.6.2010 23:11 - tisková zpráva


Sedmé místo v absolutní klasifikaci a první místo ve své třídě obsadil brněnský jezdec Tomáš Mičánek v prvním ze dvou závodů seriálu Super Sport Carrera Cup na německém okruhu Hockenheimring. Na startu se sešla konkurence 39 vozů a závod nabídl několik zajímavých a dramatických momentů. Prvenství si vybojoval Němec Konstantin Dimitrov před Kenem Larsem a Steffi Halmovou. Druhý závod je na programu v neděli v 11:30.

Hned ve třetím kole se Mičánek dostal do kolize se soupeři, jeho vůz dostal ránu do zadní části, ale nebyl natolik poškozen, aby nemohl v závodě pokračovat. Zhruba v polovině závodu vytekl na trať olej z jednoho z havarovaných vozů. "Na olejové skvrně jsem dostal hodiny, ale bez újmy na voze. Hned vyjel na trať safety car a úklid trati zabral dost času, který mi chyběl na případné vylepšení pozice," uvedl po závodě Tomáš Mičánek.

Jeho otec a manažer týmu Jiří Mičánek byl s výsledkem spokojen. "Nejel špatně, ještě by potřeboval více důrazu. Nyní ale čeká na mechaniky tvrdá práce s opravou naražené zadní části vozu," tvrdí šéf stáje Jiří Mičánek senior.

JiPo

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Autosalon § Autotec Brno 2010 a kočičky objektivem M. Knedly sen.

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose