www.car.cz
 

Revoluční materiál -průlom v technologii spánku a řešení pro ty, kdo často cestují.
     28.6.2010 11:31 - tisková zpráva


Myslete na svoje záda i na cestách

Věděli jste, že více jak 50 % všech lidí trpí různými stupni bolesti zad? Zdravotní potíže s páteří je možné považovat za jednu z civilizačních nemocí, kterou často způsobuje sedavé zaměstnání, málo aktivního pohybu či špatné držení těla. V dnešní uspěchané době stráví mnoho lidí část svého dne cestováním v různých dopravních prostředcích. Revoluční materiál TEMPUR, který představuje průlom v technologii spánku, poskytuje nyní řešení pro všechny, kdo často cestují.

Příslušenství z kolekce cestovních produktů TEMPUR obsahuje viskoelastický materiál, citlivý na změnu teploty, který se formuje podle tvaru vašeho těla a poskytuje komfortní podpěru s minimálním protitlakem. Výrobky jsou odolné vůči roztočům, hypoalergenní s antimikrobiální úpravou. Díky cestovním produktům TEMPUR můžete relaxovat i během dlouhých a namáhavých cest.

Autopřehoz TEMPUR nabízí maximální pohodlí ve voze a podpírá vaše záda tam, kde je to třeba. Nastavitelnou bederní podložku lze posunout nahoru nebo dolů, aby se přizpůsobila zádům, nebo ji lze odstranit. Doma i na cestách oceníte bederní podložku TEMPUR, která se jednoduše umístí mezi židli a záda. Polštář TEMPUR Transit ve tvaru podkovy fixuje šíji a drží polštář na jednom místě. Zabraňuje tak tlaku a ztuhnutí, které mohou způsobovat bolesti. Během jízdy na kole oceníte výhody potahu sedla TEMPUR. Je ideální pro všechny typy kola. Přizpůsobí se tvaru těla a nabídne maximální podporu, nejvyšší komfort a optimální rozložení tlaku.

Pohodlí a kvalitní spánek si můžete dopřát i mimo svého lůžka. Cestovní polštář TEMPUR má stejný tvar a funkci jako polštář TEMPUR Original, ale pouze poloviční šířku. Praktická taška zmenšuje jeho objem o 70 %. Cestovní souprava TEMPUR nabízí přenosný systém na spaní pro všechny, kteří nemohou odejít z domova bez své matrace a polštáře TEMPUR. Tato lehká souprava se skládá z cestovní podložky a cestovního polštáře, sbalených do praktické tašky.

Nemusíte cestovat do kosmu, abyste ocenili výhody certifikované technologie NASA. Materiál TEMPUR zmírňuje potíže se zády a šíjí nebo pomáhá předcházet jejich vzniku. Poskytuje ty nejlepší podmínky na cestách, ať už za povinnostmi, rodinou, na výlet či dovolenou.


Více informací: Ivan Kováčik, Account Manager, Break Point Communications s.r.o., tel.: 734 334 918, email: kovacik@bpoint.cz
Společnost TEMPUR svými produkty přispívá ke zlepšování kvality spánku. Unikátní matrace a polštáře představují průlom ve spánkové technologii. Materiál TEMPUR byl původně jako jediný vyvinut ve výzkumném středisku NASA a jeho schopnosti zmírňovat tlak se užívají u matrací a polštářů TEMPUR k zajištění dokonalého odpočinku a relaxaci při spánku.
www.tempur.cz 

 

PR 

ilustrační foto

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Autosalon § Autotec Brno 2010 a kočičky objektivem M. Knedly sen.

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose