www.car.cz
 

Interserii na Hockenheimu vyhrál Conrad
     8.7.2010 16:12 - Vladimír Rožánek


Polovičním mistrem Interserie Sprint Challenge se stal po Hockenheimringu Němec Thomas Conrad s formulí Renault. Randlshofera trápí technické problémy, tentokrát problém s tlakem oleje.

Letošní 40. ročník Interserie má v Randshoferovi velkého favorita, ovšem i favorité občas musí čelit technickým problémům svých vozů. Dallara Nissan trpěla v Mostě nedostatečným tlakem paliva a na Hockenheimringu zase pro změnu zlobil tlak oleje. Proto se musel Rakušan Randlshofer v pátém kole odporoučet. Interserii pak kraloval Thomas Conrad z Německa, před svým kolegou Dr. Kellerem a Švýcarem Ursem Maierem. Všichni zmiňovaní startovali na formulích Renault 2,0ltr.. Pátý dokončil závod první prototyp PRC BMW 3,0ltr se Švýcarem Gregorem Fischerem a šestý skončil Michael Berndt z Německa s PRC Opel 2,0ltr..

Druhý závod opět bezkonkurenčně vyhrál Thomas Conrad s upravenou formulí Renault, před Švýcarem Fischerem na PRC BMW a třetí místo si z druhého klání na Hockenheimringu odvezl

Urs Maier. Smůlu měl Dr. Keller, když musel v prvním kole skončit, protože po jeho střetu s italským pilotem Pellegrinim byl jeho vůz nepojízdný. Stejně jako v první jízdě dopadl Randlshofer s jeho silnou Dallarou Nissan, technika byla tentokrát proti zisku bodů. Odjel opět jen čtyři kola.

Rakouský Austria F3 Cup jel další společný závod s účastníky Interserie Sprint Challenge. Své dvě vítězství si připsal Švýcar Chuard, který tak s Dallarou Opel ztáhnul náskok Schnitzenbaumera na pouhé dva body. Němec Schnitzenbaumer dojel dvakrát druhý a dvě třetí místa si z Hockenheimu odváží Švýcar Tobler. Austria Renault Cup vyhrál také dvakrát Němec Kai Boller s formulí Renault 2,0ltr.. Letos nás ještě čekají závody na Salzburgringu, Lausitzringu a po třetí se Interserie vrátí opět na Hockenheimring 8. října.

Výsledky Interserie Hockenheim 2:

1.jízda

T.Conrad (D) – formule Renault 2,0

Dr.Keller (D) – formule Renault 2,0

U.Maier (CH) – formule Renault 2,0

H.Bertsch (D) – formule Renault 2,0

G.Fischer (CH) – PRC BMW 3,0

M.Berndt (D) – PRC Opel 2,0

2. jízda

T.Conrad (D) – formule Renault 2,0

G.Fischer (CH) – PRC BMW 3,0

U.Maier (CH) – formule Renault 2,0

H.Bertsch (D) – formule Renault 2,0

M.Berndt (D) – PRC Opel 2,0


Prozatímnímu pořadí v divizích kralují Randlshofer, Conrad a Berndt.


Vláďa Rožánek

foto©Interserie R.Schindler


 
 
Fotogalerie:   Most a švýcarský šampionát 2010 a formule , foto Mirek Grusa

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose