www.car.cz
 

Maďarský trucker Balázs Szobi zahynul při letecké nehodě.
     9.7.2010 14:53 - tisková zpráva


Tragicky zahynul Balázs Szobi!

Jak informoval na internetových stránkách OXXO Racing Team týmový manažer, stal se průběžné desátý letošního evropského šampionátu Balázs Szobi obětí letecké nehody.

V troskách dvoumístného letadla zahynul vedle sedmatřicetiletého truckera rovněž druhý člen posádky. Bližší podrobnosti k leteckému neštěstí zatím nebyly uvedeny. "Považuji tímto za svou smutnou povinnost vyjádřit pozůstalým i celému týmu jménem Buggyra International Racing System upřímnou soustrast," reagoval již včera podvečer na nešťastnou událost sportovní ředitel týmu Jan Kalivoda.

Informace o Szobiho předčasném skonu Davida Vršeckého šokovala. "Nevím, co k tomu říct. Snad jenom tolik, že jsem Balázse zaregistroval již v průběhu testování před začátkem sezóny 2008. Hodně temperamentní jezdec, který se pořád zlepšoval. V posledním závodě v Nogaru jsme svedli pár hezkých soubojů a ještě jsme se bavili o tom, že si to na Nürburgringu zopakujeme," řekl David v reakci na smrt maďarského truckera.

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Buggyra v Nogaru 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose