www.car.cz
 

Podle Vršeckého po testech pocitově lepší Buggyra
     9.7.2010 14:57 - tisková zpráva


Pocitově lepší Buggyra!

Jak jsme informovali, testoval David Vršecký v předchozích dvou dnech na okruhu v Mostě oba závodní speciály Buggyra a zahájil tak přípravu na Nürburgring.

S průběhem dvou hodinovek na mosteckém okruhu byl úřadující mistr Evropy spokojen. A to i přes skutečnost, že si v průběhu testování musel hrábnout na dno fyzických sil. Na obě Buggyry byl totiž tentokrát sám, Uwe Nittel plnil marketingové závazky v Německu. "Jeli jsme testovat s tím, že ani sekunda nesmí přijít nazmar. Takže v okamžiku, když jsem zajížděl s jedním autem do boxů, bylo druhé připraveno ke startu," vysvětluje David. "Vzhledem k tropickým vedrům to nebylo jednoduché. Na druhé straně alespoň testování rychleji uběhlo."

V současné době probíhá analýza dat, na konkrétní výsledky je nutno si počkat do konce tohoto týdne. David má však z chování vozu velmi dobré pocity. "Hodně jsme se přiblížili předsevzetím, se kterými jsme do Mostu přijeli. A to i přes skutečnost, že vzhledem ke zmiňovaným vedrům jsme neměli zrovna nejlepší klimatické podmínky," říká mistr Evropy.

"Z jezdeckého hlediska shledávám auto pocitově lepším, je stabilnější, dají se s ním dlouhodoběji jezdit vyrovnané časy. Posunuli jsme se k ideálu."

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Buggyra v Nogaru 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose