www.car.cz
 

Trucky brzy zamíří premiérově do Ruska do Smolenska !
     9.7.2010 15:34 - tisková zpráva


Trucky míří do Ruska!

Nemožné se stalo skutkem! Ve dnech 6.-8. srpna se na okruhu "Ruské kolo" ve Smolensku uskuteční historicky první závod evropského šampionátu tahačů na území Ruska.

Není zcela jistě bez zajímavosti, že zatímco v motoristických kruzích podstatně známější okruhy v portugalském Estorilu a nizozemském Assenu musely absolvovat zátěžový test v podobě tzv. "zvacího" závodu, v Rusku se pojede hned na ostro! "Vzhledem k marketingové síle Ruska se tomu až tak moc nedivím," říká sportovní ředitel Buggyry Jan Kalivoda.

"Jedná se o velkou a bohatou zemi, která se chce dostat na mapu motoristického světa. V opačném případě by stěží angažovali takovou mimořádnou personu, jako je dvorní architekt řady okruhů F1 Hermann Tilke. Osobně zastávám názor, že trucky představují ideální možnost marketingové prezentace."

Úřadující mistr Evropy se rozhodně neobává toho, že by do Smolenska nedorazily největší hvězdy současného startovního pole. "Pochybuji, že by si kdokoli z nás dovolil oželet 60 bodů," tvrdí David kategoricky. "Navíc první závod šampionátu FIA na ruské půdě se zařadí mezi nejvýznamnější události roku. Všichni se budou chtít předvést. Jezdci, sponzoři, dodavatelé…."

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Buggyra v Nogaru 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose