www.car.cz
 

Uzdravený Valentino Rossi DNES a navíc zadarmo v Brně !!
     12.7.2010 00:04 - tisková zpráva


Valentino Rossi bude v pondělí testovat v Brně!
Fantastická a zcela nečekaná zpráva směřuje ke všem motocyklovým nadšencům. Devítinásobný mistr světa Valentino Rossi, který začátkem června v italském Mugellu při Grand Prix utrpěl otevřenou zlomeninu nohy, se v pondělí 12. července objeví v Brně!

Od 14 do 17 hodin bude testovat na Masarykově okruhu a vidět jej může úplně každý. Otevřená bude brána za hlavními tribunami, diváci mohou Valentina sledovat z kryté sedadlové tribuny T3 i z tribun T5 a T2. A co víc, vstup bude úplně zadarmo.

Cesta do Ostrovačic rozhodně bude stát za to, protože Vale v pět odpoledne odpoví novinářům na otázky ohledně své nejbližší budoucnosti v seriálu MOTO GP. Pokud testování dopadne tak, jak by si všichni přáli, mohl by Rossi startovat již příští týden v Německu. Velmi výrazně tak tedy rostou šance, že bude Valentino v plné kondici 13. – 15. srpna na Cardion ab Grand Prix České republiky!

Jezdec začal po vážném pádu intenzivně rehabilitovat a úsilí se mu vrátilo až nečekaně rychle. Po dvou operacích a trénincích v bazénu se jeho zdravotní stav výrazně zlepšuje

 

PR

ilustarční foto !!

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Setkání mistrů WSBK na Náměstí Svobody 8.7.2010 od Jirky Navrkala

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose