www.car.cz
 

ME 2010: Michlové úspěšní na kopci u Pezinské Baby
     20.7.2010 23:51 - tisková zpráva


Josef Michl i Dan Michl odjížděli z Pezinské Baby s maximálním bodovým ziskem do svých šampionátů

MICHL MOTORSPORT a studená Baba

Oba jezdci týmu se v polovině července po krátké závodní pauze vydali na slovenský kopec nedaleko Bratislavy, aby se zde pokusili vybojovat další body do vrchařských seriálů.


Po dvou týdnech úmorných veder všichni doufali, že o víkendu přijde ochlazení tak jak slibovaly předpovědi. Zpočátku bylo v lomu, na parkovišti závodních strojů nedaleko startu pezinské Baby, jako obvykle vedro, potom přišly jako obvykle vichřice, a do nedělního prvního závodu se chystali už všichni teple oblečení.

Josef Michl se Škodou 130 RS na známé trati nezklamal a v obou svých závodních jízdách předvedl kvalitní a vyrovnané výkony. První jízdu provázelo mírné mrholení, druhá už se jela za deště na mokré vozovce, a v obou jízdách Josef Michl dovedl svou stotřicítku do cíle s časem nejrychlejším ve své skupině. V konečném pořadí se stal nejrychlejším jezdcem s kapotovaným historickým vozidlem.

Dan Michl a jeho černý Opel Michl 2.8 opět bojoval s nejrychlejšími vozy, kterých na kopci zařazeném do evropského vrchařského mistrovství nebylo právě málo. Ve své skupině E1 zvítězil a nakonec se na mokré trati dokázal probojovat mezi formule na absolutně desátou příčku.

Jak Josef Michl, tak Dan Michl tedy odjížděli z Pezinské Baby spokojeni s maximálním bodovým ziskem do všech svých šampionátů, jejichž závod zde byl vypsán, a potvrdili si tak pozice v jejich vedení.

Na konci července se na Slovensko opět vrátí, aby své stroje postavili na start závodu ME zóny střední Evropy do vrchu na Jankov Vršok.

 

PR

Neprošlo jazykovou korekturo


 
 
Fotogalerie:   Ennstal Classic 2010 z Nikonů P.a T. Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose