www.car.cz
 

Německý věhlasný truckerský Nürburgring! je na dohled !!
     20.7.2010 23:58 - tisková zpráva


Na Nürburgring!

Dnes ráno vyrazili mechanici týmu Buggyra Internationa Racing System do dějiště konání čtvrtého podniku evropského šampionátu tahačů, který se uskuteční na Nürburgringu.
Hodně brzký odjezd "zavinili" pořadatelé, kteří tradičně pojali hodně prodloužený závodní víkend ve velkém stylu. Ve čtvrtek budou truckeři mimo jiné vozit zástupce sedmé velmoci. V pátek jsou na řadě dva volné tréninky a zejména trénink měřený. "Kluci by měli dorazit dnes večer, celý zítřek se bude stavět velké depo. Na středu jsou naplánovány první schůzky s obchodními partnery," vysvětluje Petr Marek.

Pro šéfa týmové logistiky začala odjezdem mechaniků do Německa příprava na další závod, který se uskuteční za necelé tři týdny poprvé v historii na ruské půdě. "Nenazval bych to výletem do neznáma. Jestliže okruh ve Smolensku projektoval Hermann Tilke, tak nepochybně splňuje světové parametry. A souhlasím s Honzou Kalivodou, že se Rusové budou chtít předvést prostřednictvím závodů tahačů motoristickému světu," říká Petr Marek. Přesto věnuje přípravě dvojnásobnou pozornost.

"Všude v Evropě máme vazby na dodavatele a jsme schopni zareagovat na prakticky jakoukoli situaci. Rusko je pro nás zatím velkou neznámou."

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Buggyra v Nogaru 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose