www.car.cz
 

Do Ruska kvůli Bělorusům nakonec přes Litvu a Lotyšsko!
     31.7.2010 23:37 - tisková zpráva


Velmi nepříjemné překvapení truckerům připravila běloruská administrativa

Do Ruska přes Litvu a Lotyšsko!

Velmi nepříjemné překvapení připravila všem účastníkům evropského šampionátu tahačů běloruská administrativa. Ani jeden z týmů totiž nedostal vízum, cesta se do Smolenska se tak prodlouží a prodraží!

"S něčím takovým jsme se setkali poprvé, ale nedá se nic dělat. Jsme profesionální tým, který musí být schopen pružně reagovat na každou vzniklou situaci," potvrdil novinu sportovní ředitel týmu Jan Kalivoda.

"V úterý večer se na lotyšsko-ruské hranici ve městě Zilupe má shromáždit konvoj všech týmů, který pod ruskou ochranou vyrazí do Smolenska."

Podle šéfa týmové logistiky Petra Marka, neudělení běloruských víz s sebou přineslo nemalé komplikace a nutnost úprav původního časového harmonogramu. "Je to jednoduché, změnou se cesta celkově prodlouží o 1000 kilometrů. Kromě toho si neděláme iluze o stavu všech komunikací. Pro jistotu vyrazí kluci už v neděli."

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekt


 
 
Fotogalerie:   Trucky na Nurburgringu a Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose