www.car.cz
 

Michal Matějovský byl o víkendu v Brně v jednom kole
     4.8.2010 14:44 - tisková zpráva


Matějovský byl v Brně v jednom kole

Když v neděli skončil další podnik SEAT León Eurocup, měl za sebou jezdec týmu SUNRED-BRT Michal Matějovský tři pořádně rušné dny. "Skutečně jsme se snažili neponechat nic náhodě, před závody jsem se cítil velmi dobře, přesto jsme s sebou vzali i našeho fyzioterapeuta, také mechanici dělali pro nastavení vozu po havárii v Brands Hatch maximum, ale hned v první zatáčce sobotního závodu mne sestřelil Protugalec Brava…. Jsem proto velmi rád, že v neděli se již skutečně závodilo a že jsem svým fanouškům mohl předvést, jak se z posledního místa dá dojet pro body.

Jsem také velmi rád, že příznivců přišlo opravdu hodně a měli také možnost hodně toho během závodů vidět. Řada akcí spojená s provozem týmu na závodním okruhu totiž se závoděním zdánlivě nesouvisí, ale k závodům neodmyslitelně patří. V pátek jsme například připravili, ve spolupráci s brněnským automotodromem, návštěvu dětí z dětského domova Klokánek a to jak u našeho týmu, tak i u týmu SEAT FIA WTCC. Role průvodce se ujal zkušený závodník a můj kamarád Jirka Janák. Děti zajímala hlavně závodní technika a podle jejich reakcí to pro ně byl úžasný zážitek." konstatoval na nedělní autogramiádě královéhradecký automobilový závodník.

V sobotu byl hostem týmu SUNRED-BRT výherce tipovací soutěže serveru www.wtcc-fanklub.cz soutěže pan Vojtěch Bezvoda z Jaroměře:"Byl to pro mne mimořádný zážitek. Na okruh jsem přijel už v sobotu brzy ráno a prakticky celý den jsem byl hostem týmu. Spolu se závodníkem Jiřím Janákem jsme procházeli depo a měli jsme možnost zblízka pozorovat dění v týmech FIA WTCC, zejména těch jezdců, kteří jedou s vozy SEAT. Samozřejmě jsem ale nejvíce času strávil s Michalem Matějovským a jeho týmem. Děkuji jim za tuto krásnou zkušenost.", řekl po závodech pan Vojtěch Bezvoda.

Další dění v týmu shrnul po závodech manažer týmu Stanislav Matějovský: "V našich dvou VIP zázemích na automotodromu jsme uvítali přes 150 hostů, o které se postarali hostesky týmu BRT. V neděli ráno jsme již v 9:30 uspořádali tiskovou konferenci k závodům FIA WTCC a SEAT Leon Eurocup, na které byli jezdci Jordi Gené, Gabriele Tarquini, Karel Abrham a Michal Matějovský. Tiskové konference, o kterou byl nebývalý zájem z řad novinářů i návštěvníků týmu, se zúčastnil také Ondra Laušman, představitel týmu Speed Performance Show z , který se spolu se svým týmem, jako vítěz celostátního kola soutěže FORMULE 1 na středních školách, zúčastní letos na podzim celosvětového finále této soutěže v Singapuru. Po nedělním závodě zavítal do VIP salonku, který byl v dekoraci společnosti VEBA Broumov a Floristické školy z Hradce Králové, také Michal Matějovský aby se podělil s hosty o své dojmy ze závodů. Při tom ještě stihnul podepsat a rozdat řadu plakátů.

Výrobky z brokátu, exportova společností VEBA Broumov především do Afriky, představila hostům Jana Příhodová, Miss Blond International z roku 2000, která je několik let tváří této společnosti. Na startovním roštu, stupních vítězů, startu závodů FIA WTCC a dalších místech autodromu náš tým i značku SEAT reprezentovaly modelky od CATRIN Agency SK (www.catrin.sk ) a budily velkou pozornost. Z pohledu týmu a snad i z pohledu našich návštěvníků, fandů motoristického sportu, se poslední podnik závodů SEAT Leon Eurocup a FIA WTCC stal vydařenou akcí a chceme proto všem, kteří se podíleli na jejím bezchybném zabezpečení poděkovat, zvláště pak děkuji za vstřícný přístup vedení brněnského autodromu, tak i jeho dalších zaměstnanců."

 

PR

ČSMS

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Michal Matějovský v Brands Hatch 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose