www.car.cz
 

Mičánci o víkendu na okruhu v Mostě v silné sestavě a v různých divizích !
     6.8.2010 18:43 - tisková zpráva


Mičánkova stáj o víkendu na okruhu v Mostě v silné sestavě

Mičánkova stáj se představí v Mostě v kompletním složení

Po dvouměsíční přestávce vstoupí o víkendu na okruhu v Mostě v kompletním složení brněnská závodní stáj Mičánek Motorsport do druhé poloviny letošního dobře rozehraného seriálu mistrovství České republiky. Kromě bratrů Jiřího a Tomáše Mičánkových zasáhnou do bojů Martin Jerman, Tomáš Pivoda, ve formulové divizi 3 Tomáš Bugner a poprvé po mateřské dovolené zasedne za závodní volant také Gabriela Jermanová.

Jiří Mičánek by teoreticky mohl po svých čtyřech předcházejících vítězstvích ve sprintu už dosáhnout na titul ve třídě do 3500 ccm. Stejně slibné vyhlídky mají i bratři Jiří a Tomáš Mičánkové ve vytrvalostním závodě, kde v Brně skončili druzí a následné dva závody v Mostě vyhráli. Dobře si vede ve vytrvalostním seriálu i druhá posádka této stáje Martin Jerman s Tomášem Pivodou. Mičánkové vedou, Jerman je se ztrátou dvou bodů třetí a Pivoda pátý.

"Zatím nechceme předbíhat a hovořit předčasně o teoretických možnostech získání titulu. Rozhoduje se až v samotném závodě. Může se přihodit cokoliv," poznamenal šéf stáje Jiří Mičánek senior. Přestávka v termínovém kalendáři byla hodně dlouhá. "V závodním tempu je pouze Tomáš, jenž startoval ve třech závodech poháru Porsche v Německu," dodal Mičánek.

V sobotu je v Mostě na programu vytrvalostní závod a v neděli sprinty.


JiPo

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Mostecké vytrvalostní klání v srpnu©V.Rožánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose