www.car.cz
 

MOTORMIX natáčel v Assenu, Mariboru i na Nurburgringu atd !!
     6.8.2010 18:55 - Pavel Jelínek


V Motormixu je tentokrát k vidění autokros i motokros, rallye, ale také závody okruhových trucků na německém Nurburgringu a ME v trucktrialu tamtéž. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu na internetu je na www.tvmotormix.cz. Stačí kliknout a můžete se hned po otevření hlavní stránky dívat.…
 
„Nový Motormix nabízí tentokrát hned několik akcí, které nejsou na jiných českých televizích k vidění nebo jen minimálně... Jako třeba rakouský soutěžní šampionát, či ME v trucktrialu. Úvod pořadu pak patří evropském autokrosu v Nové Pace, která oslavila 40 výročí vydařenými závody a dvěmi zlatými pro české jezdce. Roudnický závodník Martin Matzke zase v holanském Assenu vybojoval stříbro a pak se podíváme na další díl rakouského šampionátu v rallye - tentokrát do slovinského Mariboru. Zpestřením příspěvku jistě je „bouda“ Fiatu Abarth, či dva další akční karamboly. Na německém Nurburgringu vybojoval trucker David Vršecký zlato a stříbro, přesto je v průběžném hodnocení nadále až čtvrtý. Na dohled tohoto okruhu se jel rovněž další závod evropského trucktrialu, kde nechyběli ani naši Tomáš Pražák a Bohouš Čáp, mimochodem mediální partneři Motormixu.
 
Do Vranova u Brna se vrátili motokrosaři a jel se zde čtvrtý závod mistrovství republiky, který nezastavil ani vytrvalý déšť před akcí a ani opravdu hluboké bahno. Před závěrem připomeneme blížící se Barum rallye, jejíž součástí bude opět Star rallye, i zářiovou Rallye Vyškov a na závěr si s Motormixem diváci mohou zasoutěžit o volné vstupenky na trucky do Mostu !,“ informuje šéfredaktor Pavel Jelínek.
 
MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny. Tento ani příští díl nebude k vidění na kanálu B TV, kde se Motormix letos opět začal vysílat. Po letní pauze by zde měl být zase vysílán od září.
 
Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače.Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !!Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd.
 
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:
a dalším !
 
Kamera:
Jan Olejníček
Vítězslav Klígl
Lubomír Jílek
Pavel Jelínek
Michal Nedbal
František Jůza
Karel Kubeš
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Věra Kubešová
Veronika Šeblová
Jaroslav Mareček
František Jůza
Karel Kubeš
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2010 srpen 01
V Brně 6. srpna 2010
 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Svoboda team bronzový na dálkové Rallye Berlin Wroclav 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose