www.car.cz
 

Policie ocenila přínos Automotodromu Brno k bezpečnosti na silnicích
     23.8.2010 20:23 - tisková zpráva


Nejen o zábavu a využití volného času se stará společnost Automotodrom Brno. V posledních letech také jednoznačně ukazuje, že je firmou společensky zodpovědnou a snaží se bojovat s nepříznivými projevy dnešní doby. Od Policie České republiky se proto dočkala zvláštní pocty.

Policejní prezident Oldřich Martinů předal do rukou ředitelky firmy a předsedkyně představenstva paní Ivany Ulmanové Plaketu Policie České republiky jako poděkování za spolupráci v oblasti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu.

„Ocenil tak dlouhodobou činnost společnosti a jejích představitelů, kteří se významným způsobem podílí na zvyšování bezpečnosti silničního provozu preventivním vzdělávacím programem zaměřeným na zvyšování řidičských schopností motoristické veřejnosti,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hodáčová.

Automotodrom Brno navíc aktivně pomáhá zvyšovat profesionalitu a akceschopnost policie. Policejnímu mototýmu zajišťuje na Masarykově okruhu pravidelná školení.

 

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Češi v akci při Cardion AB GP ČR v Brně 2010

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose