www.car.cz
 

V závodě s hendikepem v Mostě David Vršecký s Uwe Nittelem oba bodovali.
     28.8.2010 20:19 - tisková zpráva


V závodě s hendikepem David Vršecký s Uwe Nittelem bodovali. Posun i díky komisařům...
Obě Buggyry bodovaly!

V závodě s hendikepem David Vršecký s Uwe Nittelem opět bodovali. David dojel čtvrtý, Uwe bral tři body za osmé místo.

Závod s hendikepem začal v důsledku předchozího dění o deset minut později, start se na rozdíl od pohárového závodu Davidovi příliš nevydařil. Po kolizi s Janiecem se propadl z druhé řady až na šesté místo. "Dvě kolize během jediného dne jsou vzteku, zvláště na domácím okruhu. Nedá se ale nic dělat, nezbylo mi nic jiného, než se pustit do stíhání jezdců přede mnou,"popisoval David situaci po startu. Poté, co se dostal před dva soupeře, se zjevila těžká překážka, v podobě Chrise Levetta.

"Dostat se před něj je hodně těžké, teď se mu hodně daří. Navíc se mi zdálo, že jede hodně nečistě. Nechci si ale na nic stěžovat," řekl náš jezdec po dojezdu. Jak se ukázalo vzápětí, byli stejný názor na styl Levettovy jízdy měli i traťoví komisaři a Brit byl posléze penalizován. David se nakonec posunul na čtvrté místo. Tuto skutečnost komentoval slovy, že každý bod je dobrý.

Uwe Nittel pokračoval ve stabilních výkonech a nakonec dojel na osmém místě. Svůj výkon komentoval následovně: "Zastávám názor, že to vždycky může být lepší. Nemám ale důvod být nespokojený."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Buggyráky ve Smolensku navštívil vlivný Graham Stoker, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose