www.car.cz
 

David Vršecký na závěr smolného víkendu v Mostě z chvostu na sedmé místo !
     1.9.2010 10:11 - tisková zpráva


Vršecký na závěr sedmý!

Ačkoli David Vršecký startoval do pohárového závodu z poslední řady, nakonec vybojoval sedmé místo. Uwe Nittel po kolizi se Lvovem ve čtvrtém kole nedojel.

David stihnul závod díky skvělé práci mechaniků na poslední chvíli a dle vlastních šel na okruh se snahou odčinit nepovedené pohárové vystoupení. Po prvních čtyřech kolech byl sedmý, zbytek závodu sváděl zajímavé souboji s bývalým stájovým druhem Markusem Bösigerem.

"Nechtěl jsem se letos loučit s Mostem nedokončeným pohárovým závodem. Jak bylo vidět, pojali jsme oba s Markusem souboj hodně prestižně. Markus je hodně dobrý jezdec, neudělal chybu a dojel přede mnou," hodnotil David své poslední letošní vystoupení v Mostě. "Chtěl jsem více, ale nedá se nic dělat. Rád bych poděkoval všem fanouškům. Sezóna nekončí, budu dále bojovat."

Uwe Nittelovi se stal osudným jeho souboj s Rusem Lvovem ve čtvrtém kole. "Byl jsem čtvrtý a bedna se zdála být hodně blízko. Je brzo na to debatovat nad tím, kdo kolizi zavinil. Musím se podívat na video. Udělal jsem za víkend jedenáct bodů, což není špatný výsledek. Stejně jako David bych rád poděkoval fanouškům," řekl Uwe po poslední jízdě

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Buggyra ve Smolensku 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose