www.car.cz
 

Adolf s Večerkou děkují divákům za pomoc po jejich havárii na Trojáku
     3.9.2010 00:27 - tisková zpráva


Adolf s Večerkou děkují divákům

Start na skvěle obsazené Barum Czech Rally Zlín skončil pro dvojici Robert Adolf – Michal Večerka mnohem dříve, než si oba členové posádky přáli. Jejich cestu soutěží zastavila nepříjemná havárie na 5. RZ Troják, kde se jim stal osudným průjezd obcí Vlčková. Lancer EVO IX byl po nehodě vážně poškozen, bez duchaplné pomoci přihlížejících diváků však tato havárie mohla mít ještě mnohem závažnější následky.

„Moc děkujeme divákům, kteří pomohli s mým vyproštěním z vozu, a kteří následně naše hořící auto sami uhasili. Jejich pomoc je z naší strany neocenitelná. Příjezdu záchranného systému jsme se totiž vůbec nedočkali,“ říká Michal Večerka. „Zároveň bychom se rádi omluvili za všechny nepříjemnosti majitelům pozemku, na kterém si náš Lancer ustlal,“ dodává spolujezdec.

 Dobrou zprávou je, že Robert Adolf a Michal Večerka se z rány na barumce rychle otřepali a už nyní připravují návrat na soutěžní tratě. Jejich následujícím startem by měla být Admiral rally Vyškov, která se v termínu 10. – 11. září uskuteční jako součást Mistrovství ČR ve sprintrally.
 
 

 

 Jiří Dokulil, FTR-media

 PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Momentky z Barumky 2010 od T.a P. Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose