www.car.cz
 

POZVÁNKA NA VELKÝ SRAZ SPORTOVNÍCH AUT V MOSTĚ (28. 9. 2010)
     5.9.2010 13:04 - tisková zpráva


KSA vyhlašuje soutěž o nejlepší hostesku. Pokud máte kladný vztah k rychlým autům není nic snazšího, než se soutěže zúčastnit. Dvacet nej dívek, které nám pošlou své přihlášky do soutěže, pozveme dne 28.9.2010 na Autodrom Most, kde Klub sportovních aut pořádá svůj sraz. Je už pak na nich, kolik hlasů pro sebe dokážou v internetovém hlasování získat. Vítězka bude mít možnost prožít tři nádherné dny na nejprestižnějším závodním okruhu světa – na Nürburgringu. Samozřejmě také bude mít možnost pracovat pro Klub sportovních aut v roce 2011. Pro dotazy a dotazník nás prosím kontaktujte na mailu Klubsportovnichaut@email.cz.

Na tomto srazu budete potkávat krásné hostesky, které se budou v areálu autodromu pohybovat v bílém oblečení KSA a se slunečníky. Budete mít možnost každou z nich osobně vidět, popovídat si a vyfotit se s nimi. Každá ze soutěžících hostesek má vztah k autům a motorsportu. Každá z nich má i svá oblíbená sportovní auta, takže budete mít možnost si s nimi popovídat a zvolit si tak svou oblíbenou hostesku, ne jen podle vzhledu. Hlasovat pak budete moct prostřednictvím webu KSA už od 28. září. Vítězka bude mít možnost prožít 3 nádherné dny na nejprestižnějším závodním okruhu světa, na Nürburgringu, a samozřejmě bude mít možnost pracovat jako hosteska KSA v roce 2011.

Děti by měli být v doprovodu rodičů a ty by měli dbát na to, aby je měli neustále u sebe. V areálu Autodromu se neustále pohybují auta.

Brány se otevřou pro veřejnost v úterý 28. září 2010 od 09:00 do 18:00.

10 vylosovaných výherců se ještě v ten den sveze v nějakém supersportu na místě spolujezdce. Stačí jen vyplnit kupónek a odevzdat ho hosteskám v boxu číslo 1 na pit lane. V 15:30 bude vyhlášení vylosovaných vítězů a následně až 18:00 se všichni vítězové svezou. 

V areálu Autodromu bude několik stánku s občerstvením.

Vstupné 200,- Kč za osobu a 100,- Kč za parkování a lze zakoupit pouze na místě na Autodromu. Děti do 15ti let 50% sleva!

Veřejnost bude mít přístup všude, kromě VIP parkoviště a VIP salónku, které jsou určeny pouze pro členy KSA.

Jedná se o jedinečnou akci, kde uvidíte ty nejlepší supersporty světa, nejen na pohled ale i v akci na závodní dráze. Na předešlé srazy dorazily i auta typu Bugatti Veyron, Ferrari Enzo, Jaguár XJ220, Porsche Carrera GT a další…

Nechte se překvapit, co všechno dorazí na letošním srazu.

TZ
 
 
Fotogalerie:   FIA Truck Prix Most 2010 objektivem V. Rožánka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose