www.car.cz
 

Čech Lacko vicemistrem španělského mistrovství tahačů za Albacetem
     5.10.2010 09:44 - tisková zpráva


Adam Lacko se stal vicemistrem španělského mistrovství tahačů

V rámci evropského šampionátu trucků se na okruzích Albacete a Jarama odjelo španělské mistrovství tahačů, do kterého výrazně zasáhl také jezdec týmu Truck Race Allgäuer Adam Lacko s tahačem MAN. V celkové klasifikaci obsadil český závodník druhou pozici za mistrem Evropy Antoniem Albacetem.


Na začátku června pokračoval evropský šampionát trucků druhým podnikem na španělském okruhu Albacete, kde zároveň startoval první podnik španělského mistrovství tahačů. Adam Lacko se rozhodl daného seriálu zúčastnit a na úvod získal pětačtyřicet bodů za tři druhá místa. V průběžném pořadí pak figuroval na třetí pozici.

Závěrečný podnik evropského šampionátu tahačů, ve kterém Adam Lacko obsadil v celkové klasifikaci sedmou pozici, byl zároveň druhým a posledním víkendem španělského mistrovství. V Jaramě český závodník vybojoval po dvou prvních a druhých místech, která jej v průběžném pořadí posunula na konečnou druhou pozici v šampionátu jezdců. První místo ve španělském mistrovství obsadil Antonio Albacete, který se stal zároveň mistrem Evropy.

Adam Lacko, jezdec týmu Truck Race Allgäuer: „Letošní sezónu hodnotím jistě kladně. Vedle sedmého místa z evropského šampionátu se mi podařilo získat druhou pozici ve španělském mistrovství za letošním suverénem Albacetem. Rád bych touto cestou poděkoval celému organizačnímu týmu, sponzorům, reklamním partnerům a samozřejmě fanouškům, kteří mě především v Mostě značně povzbuzovali.“

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Trucky v Mostě 2010, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose