www.car.cz
 

Loňský bodový rekord Vršeckého zůstal o stovku bodů nepřekonán!
     19.10.2010 23:54 - tisková zpráva


Vršeckého rekord nepřekonán!

O celých 103 bodů méně, než loni, stačilo letos, Antonio Albacetemu k zisku titulu mistra Evropy. Vršeckého bodový zisk ze sezóny 2009 tak zůstává nepřekonán.

V rámci zachování objektivity je nutno podotknout, že zatímco letos bojovali truckeři o body v deseti závodech, letos se počet podniků EP snížil na devět. Objektivnější pohled na bodový zisk tří šampiónů posledních šesti let nabízí bodový průměr na závodní víkend. Vede Vršecký, který loni dosáhl v deseti závodech průměru 49 bodů. Na druhém místě je Albacete (2005, 10 závodů, průměr 46.3), třetí místo patří rovněž španělskému jezdci, který v sezóně 2006 vybojoval v osmi závodech průměr 43.2 bodů.

"Abych pravdu přiznal, v současné době mě zajímá sezóna 2011," reagoval na naše přání o komentář David Vršecký. "Zatímco loni to bylo prakticky od začátku o mě a Antoniovi, letos bralo body hodně lidí. Pokud zůstane startovní pole stejně vyrovnané, jako tomu bylo v právě uplynulé sezóně, nemyslím si, že by se v příštích letech někdo přiblížil k padesáti bodové hranici, jako se to podařilo mně před dvěma lety."

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Truckerský Most 2010 objektivem Mirka Beneše

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose