www.car.cz
 

Trucker David Vršecký zahajuje testování na Dakar !!
     22.10.2010 13:18 - tisková zpráva


Již tento víkend zahájí ve slovenské Senici David Vršecký první testování vozu, se kterým se jako člen Czech Dakar Teamu Marka Spáčila zúčastní lednové Rallye Dakar.

"Propadl jsem závodění ve velkých autech, proto se na první zkušenosti s Tatrou 815 hodně těším," řekl David před odjezdem na Slovensko. Zároveň však přiznal, že postupně opadává první vlna bezbřehého nadšení nad účastí v nejslavnějším dálkovém závodě planety. "Uvědomil jsem si, že všechno je jiné. Na okruzích je o rychlém adrenalinu, na Dakaru naopak o maximálním soustředění po dobu tří týdnů. A nejede se vůbec pomalu."

Dvojnásobný mistr Evropy si nepřipouští, že by ho případný slovenský nezdar mohl od Dakar odradit. "Omluvou je pouze smrt! Chci si auto osahat, hned další týden bych měl jet na závody v Tunisu. Potřeboval jsem výzvu a ta přišla. Kromě toho není vyloučeno, že má první účast na rallye není zároveň poslední. Už v minulosti jsme dokázali, že umíme dělat závodní auta," dodal David tajuplně.

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Dakar 2010 - závěr a dojezd do cíle objektivem fotografů Czech Dakar týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose