www.car.cz
 

Abaja na Epilogu válí i za volantem - 2 minuty 21 sec
     23.10.2010 06:21 - tisková zpráva


Abaja válí i za volantem, časomíra hlásí 2 minuty 21 sekund

Motocyklový jezdec Karel Abraham by se zcela jistě neztratil ani mezi svými kolegy z řad automobilových závodníků. Dokázal to při pátečním volném tréninku během prvního dne Invicta Epilogu. Nejlepší kolo zajel za 2 minuty a 21 sekund. To je výkon, za který by se nemusel stydět ani ostřílený profesionál. „Bylo to super! Ani ale nevím, jestli je to tak dobrý výsledek,“ říkal skromně.

Za volantem Seatu Leon týmu Seat Sport Slovakia si podle svých slov zvykl velmi rychle. Navíc se nemusel stresovat kvůli výsledku, což mu po posledních třech náročných týdnech v seriálu Mistrovství světa silničních motocyklů vyhovovalo. „Je to příjemné, když se jede jen pro zábavu. Rozhodně je to znát,“ podotkl Abraham, který již od příštího roku okusí nejprestižnější kubaturu MotoGP.

V sobotu jej čeká hodina a půl za volantem již při ostrém závodu. V týmu, kde jede také Michal Matějovský, Vladimír Hybáček a Patrik Nemec, vyrazí na start jako třetí. „Startuji v pět odpoledne a pojedu do půl sedmé,“ dodal Abaja.

Svoje nové parťáky si pochvaluje. „Jsou to skvělí kluci. Znal jsem jenom Michala, ale sedli jsme si výborně.“

PR


 
 
Fotogalerie:   Vsetínský sprint z Nikonů Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose