www.car.cz
 

Soutěžák Jiří Volf chce v Sosnové diváky hlavně pobavit
     25.10.2010 00:11 - tisková zpráva


Jiří Volf – přijedu pobavit !

Jiří Volf nebyl jako pilot dlouho za volantem Mitsubishi Lancer EVO IX vidět. K volantu jako závodník se opět vrací o víkendovém setkaní mistrů v Sosnové Podrobnosti si přečtěte dále v tiskové zprávě teamu.

„Letošní rok pro mě byl závodnickou pauzou. Firemní povinnosti, budget teamu a celková hospodářská situace mě donutily letos pauzírovat. Rozpočet byl k dispozici pouze na velmi omezený počet startů a tak nemělo cenu se věnovat sezóně naplno, která by s rizikem v polovině skončila. Auto jsme celý rok pronajímali a tak jsem spíše koordinoval činnost pronájmů, repase a opravy. Po těžké havárii vozu v Krkonoších máme téměř nový vůz ve výborné kondici, který budeme dále nabízet na komerční pronájmy ve spolupráci se zlínským APIDem Mirka Jandíka.

O to více mě potěšilo pozvání organizátorů na letošní setkaní mistrů v Sosnové a v Praze. Díky skvělé divácké a uvolněné závodnické atmosféře mám tyto podniky velmi rád a nikdy jsem na nich nechyběl. V Praze posadím vedle sebe na sedadlo spolujezdce i známého VIPa. Zranění páteře před dvěma lety při Hustopečích mě už připomíná jen jizva na zádech a jediné omezení jsem pocítil pouze při nekolikadenním „čundru“ s baťohem na zádech absolvovaným se závodnickými kolegy Prokopem a Jurkou.

Uvidím, jak se dlouhá závodnická pauza podepíše na mé jezdecké připravenosti. S vozem EVO IX jsem letos na testech teamu při komerčních startech našich klientů najezdil minimálně kilometrů a tak se pojedu do Sosnové rozcvičovat. Hlavním úkolem je povozit sponzory, VIP a přátele teamu driftem, pobavit diváky v rozjížďkách a také prezentovat nové produkty naší firmy jako jsou fotovoltanické dobíječky pro mobilní telefony, foťáky , MP3, atd. značky Suntrica.cz, které zavádíme do prodeje. Všechny partnery teamu, sponzory a fanoušky srdečně zveme na páteční taxi jízdy a sobotní závod v Sosnové.“ těší se Jirka Volf.



VOLF MEDIA SERVICE, Foto : Martin Foral
www.volfjirka.cz

 

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Testování na Dakar 2011 s Davidem Vršeckým v píscích u Senice

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose