www.car.cz
 

Vršecký se po úvodním dakarském testu se Spáčilem smeká před Dakaráky !
     25.10.2010 21:56 - tisková zpráva


Vršecký se klaní a smeká!

Úvodní testování před svou premiérovou účastí na lednové Rallye Dakar má za sebou David Vršecký. Dvojnásobný mistr Evropy před účastníky nejnáročnějšího podniku svého druhu uctivě smeká!

"Říkal jsem si, že to nebude určitě jednoduché. Nicméně hned první testování v Senici mnohonásobně předčilo má veškerá očekávání," řekl David bezprostředně po konci akce. "Je neskutečné, co všechno Tatra ustojí, unese, co a jakou rychlostí je schopna projet. Rychlost 120 km/h v terénu je neskutečná."

Velký dojem udělala na Davida rovněž práce týmu. "Na začátku se zdálo být auto trochu nervózní. Na první pohled bylo ale zřejmé, že každý z členů týmu ví, proč a kam šáhnout. Takže auto naladili s postupem času k dokonalosti. I když mám za sebou jen relativně krátké testování na Slovensku, před všemi, kteří Dakar zvládli, se klaním a smekám," dodal David na závěr.

 

Buggyra

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Testování na Dakar 2011 s Davidem Vršeckým v píscích u Senice

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose