www.car.cz
 

Jako nejlepší z letošních 13 podniků MS SBK vyhlášeno Brno
     28.10.2010 11:34 - tisková zpráva


O nejlepší díl Mistrovství světa Superbiků se postaral Automotodrom Brno

Třináct významných světových závodních okruhů uvítalo v letošní sezoně MS Superbiků.
Od včerejška je však jasné, že nejprofesionálněji připravený byl závod, který se jel v červenci na Masarykově okruhu v Brně. O prestižním ocenění informoval ředitelku a předsedkyni představenstva Automotodromu Brno paní Ivanu Ulmanovou prezident seriálu World Superbike Paolo Flammini.

O udělení ceny rozhodla porota složená z nejvyššího vedení a zaměstnanců pořadatelské společnosti Infront. „Zvolili český okruh jako nejlepší ve všech aspektech týkajících se servisu poskytnutého účastníkům závodu, propagace závodu, logistiky i jako nejlepší po sportovní stránce,“ nešetřil chválou Flammini.

„Věřím, že tento překrásný výsledek je vyznamenáním obrovské historické tradici Automotodromu Brno jakožto jednoho z nejlepších okruhů na světě,“ vysekl poklonu šéf Infrontu.

MS Superbiků, nebo také World Superbike, patří k nejvýznamnějším světovým motoristickým závodům. Letos v červenci je v Brně navštívilo 64 tisíc diváků. Masarykův okruh si zamiloval také jeden z nejpopulárnějších jezdců světa Max Biaggi, který v Brně v této sezoně triumfoval již podesáté a sezonu uzavřel jako mistr světa tohoto šampionátu.



Dopis Paola Flamminiho

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2010 a partnerské posádky objektivem Jirky Navrkala

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose