www.car.cz
 

Fandové rychlých motorek mohou v předvánočním předprodeji ušetřit !!
     1.11.2010 13:02 - tisková zpráva


V prodeji jsou vstupenky na sezonu 2011, diváci mohou výrazně ušetřit

Levnější a přehlednější je ceník vstupenek Automotodromu Brno na sezonu 2011. Návštěvníci mohou oproti předchozímu roku ušetřit přes tisíc korun, a to i na vrcholném podniku Grand Prix ČR 2011. Vstupenky jsou již v prodeji, a to od 10. 10. 2010. S první vlnou předprodeje, která trvá až do konce letošního roku, je navíc spojena mimořádná předvánoční akce. Ke vstupenkám diváci dostanou mikiny, trička i kšiltovky.

Zkrátka nepřijdou ani zájemci o profesionální kurz Motoškoly.

Obrovskou radost při Grand Prix České republiky 2011 budou mít bezpochyby návštěvníci tribun C a F. Jejich oblíbená místa totiž od příštího roku spadají do stejného šuplíku jako zbylé přírodní tribuny A, B, D, E a G. Tímto přesunem mohou tradiční diváci z „céčka“ a „efka“ ušetřit více než tisíc korun. V první vlně předprodeje totiž vyjde vstup na přírodní tribuny na pouhých 990 korun, oproti loňským 1790 až 2000 korunám. Tato mimořádná nabídka platí ale jen do 31.12.2010!

Vstříc vyšel Masarykův okruh i některým specifickým přáním diváků. Vedle víkendové (pátek, sobota, neděle) a nedělní vstupenky zavedl i samostatnou sobotní vstupenku na všechny přírodní tribuny. Například pro ty, kteří se nebudou moci z časových důvodů zúčastnit samotného závodu.

Podrobnosti o cenách a speciální vánoční akci naleznete na www.automotodrombrno.cz/vanoce.  



www.brno-circuit.com  
www.automotodrombrno.cz  

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Abaja a jeho test na premiéru za volantem v Epilogu 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose