www.car.cz
 

Na okruhu v Brands Hatch s Buggyrou pojede Chris Levett !!
     30.10.2010 05:50 - tisková zpráva


Anglická premiéra Buggyry!

Zatímco se David Vršecký bude připravovat v Tunisu na svůj první dálkový závod, oslaví Buggyra svou premiéru v Anglii. Na okruhu v Brands Hatch ji „osedlá“ Chris Levett.

"Všechno se to seběhlo hodně rychle a bez komplikací," říká týmový manažer Jan Kalivoda ohledně ještě na konci sezóny málo pravděpodobného spojení Buggyra-Levett. "Chrisův management mě oslovil s tím, že je čeká prestižní závod v Brands Hatch, ale bohužel nemají s čím závodit. Nehloubal jsem nad příčinami, sdělil naše podmínky a nebylo co řešit. Anglie je Mekkou motoristického sportu, představení Buggyry na britské půdě vítáme. Snad Chris vyhraje. Auto na to má."

Výměna MAN za Buggyru, navíc v závodě prestižního domácího šampionátu, může podle Honzy sice něco naznačovat, leč v této chvíli nic neznamená. "Nemáte čas ani zájem pídit se po tom, proč se Levett rozhodl jet s Buggyrou. Na jakákoli jednání ohledně budoucí sezóny je hodně času. Každopádně na základě dosavadních zkušeností s truckracingem mohu říci, že nic není nemožné," potvrdil Honza.

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Testování na Dakar 2011 s Davidem Vršeckým v píscích u Senice

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose