www.car.cz
 

První listopadový MOTORMIX : PC, Diváky, Vršecký na Dakar, legendy, Epilog…
     1.11.2010 13:58 - Pavel Jelínek


V Motormixu na úvod listopadu je k vidění řada příspěvků z rozličných diciplín. Od okruhů, přes okruhové trucky, motokross, závody do vrchu až po Dakar. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu již je na internetu na www.tvmotormix.cz.
 
V prvním listopadovém MotorMIXU můžete na úvod vidět posledním díl vrchařského LM Berg trophy 2010 a tedy dramatický závod v Divákách. Evropský šampionát trucků skončil vítězstvím Davida Vršeckého, celkově ale dvojnásobný mistr Evropy titul neobhájil a skončil až pátý. Nicméně hned vzápětí o sobě dal tým velmi výrazně vědět, když ohlásil, že Vršecký pojede v zimní truckerské pauze Dakar 2011 s Tatrou s Markem Spáčilem. (!!!!) Roman Kresta vyhrál Rallye Jeseníky a získal tak alespoň „malý“ titul, jako náplast na pro něj nevydařený velký šampionát a nechyběli jsme ani na Rallye legend v San Marinu. Ještě jednou a podrobněji se pak vrácíme k Podzimní ceně Masarykova okruhu a to i s řadou rozhovorů a také do východočeských Holic, které zakončily tuzemský motokrosový šampionát. Nečekaným a velmi příjemným překvapením je jistě skutečnost, že rallye Bohemia usiluje o zařazení do seriálu MS. Na závěr pak přinášíme reportáž z šestihodinového Epilogu,který udělal definitivní tečku za okruhovou sezónou 2010,“ vypočítává šéfredaktor magazínu Pavel Jelínek.
 
Již nyní pak lze prozradit, že příště se ještě podrobněji Motormix podívá na Epilog, ale na první testy Davida Vršeckého s dakarskou Tatrou, či na finálový rallyesprint ve Vsetíně. Ale připomeňme ještě obsah předchozího dílu, který je stále k vidění a stažení na internetu: „Vyškovská rallye přivítala o druhém zářiovém víkendu výbornou konkurenci, a rovněž Podzimní cena Masarykova okruhu je již minulostí. Rallye Příbram pak zakončila velký šampionát v rallye a Dan Michl zase zvítězil v obou zónách evropského vrchařského poháru,“ připomíná Pavel Jelínek.
 
MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny.
 
Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd.
 
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:
a dalším !
 
Kamera:
Jan Olejníček
Lubomír Jílek
Pavel Jelínek
František Jůza
Vítězslav Klígl
Michal Nedbal
Jiří Nedbal
Karel Kubeš
 Aleš Trhlík
Štefan Vidovič
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Věra Kubešová
Jaroslav Mareček
Alice Červenková
František Jůza
Kateřina Kopová
Karel Kubeš
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2010 listopad 01
V Brně 31. října 2010
 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2010 a partnerské posádky objektivem Jirky Navrkala

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose